Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη!


Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη!

Τι εξομολογήθηκε δημόσια η εγκυμονούσα σύζυγος του μπασκετμπολίστα!

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους το έκτο τους μωράκι, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η πανέμορφη πρώην εστεμμένη και μανούλα πέντε παιδιών, από χθες απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις των followers της και οι περισσότερες αφορούν στη ζωή με πέντε παιδιά αλλά και στη σχέση με τον σύζυγό της. 

Σε μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, κλήθηκε να απαντήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ούσα σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος κάνει πρωταθλητισμό.

“Δεν υπάρχει στο καθημερινό πρόγραμμα “δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, βολέψου με κάτι μόνος σου”. Πρέπει πάντα να υπάρχει μεσημεριανό και εννοείται βραδινό […] Ύπνος. Δεν πρέπει να ξυπνήσει για τον οποιοδήποτε λόγο (κλάμα παιδιού κλπ). Τι σημαίνει για εμένα αυτό; Μόνιμο άγχος την ώρα που κοιμάμαι και να είμαι σε ετοιμότητα […] Δεν υπολογίζω ποτέ στη βοήθεια του… Όταν θα είναι σπίτι και θα μπορεί τότε καλώς… […] Γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα δεν έχουμε κάνει ποτέ. Ή θα λείπει ή θα έχει προπόνηση”, έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της, επισημαίνοντας κατόπιν, πως η ίδια τα κάνει όλα με ευχαρίστηση. 

Tags Ολυμπία Χοψονίδου, Βασίλης Σπανούλης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5370 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3376 s // Total time: 2.8747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X