Tο πρώτο μακράς διάρκειας, εξαιρετικά ματ υγρό χρώμα για τα χείλη


Tο πρώτο μακράς διάρκειας, εξαιρετικά ματ υγρό χρώμα για τα χείλη

Εμπλουτισμένο με μαλακά έλαια, γίνεται αμέσως ένα με τα χείλη χαρίζοντας μια αίσθηση makeup-free.

Σήμερα, η Chanel ανεβάζει τα έντονα ματ εφέ και το χρώμα σε νέα ύψη με το Rouge Allure INK Fusion, το πρώτο μακράς διάρκειας, εξαιρετικά ματ υγρό χρώμα για τα χείλη για να εντυπωσιάζεις άμεσα και να αφήνεις ανεξίτηλη τη γοητεία σου.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Εξαιρετική άνεση, απόλυτο βάθος, αλάθητο κράτημα ... Το Rouge Allure INK Fusion είναι ένα νέας γενιάς υγρό χρώμα για τα χείλη που γίνεται αμέσως ένα με τα χείλη για να αφήνει το αποτύπωμα του και να κάνει μια τολμηρή εντύπωση. Σαν δεύτερο στρώμα στο δέρμα των χειλιών, με έντονο, εξαιρετικά ματ χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο όλη την ημέρα για μια ανάλαφρη αίσθηση άνεσης.

ΤΟ LIP-FUSING INK

Η υγρή υφή του Rouge Allure INK Fusion, ένα καταπληκτικό μείγμα πολυμερών και τζελ, γλιστρά πάνω από τα χείλη σαν ένα μεταξένιο πέπλο που είναι τόσο εύπλαστο, απαλό και εξαιρετικά ωραίο. Εμπλουτισμένο με μαλακά έλαια, γίνεται αμέσως ένα με τα χείλη χαρίζοντας μια αίσθηση makeup-free.

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ MAT

Ορισμένες πρώτες εντυπώσεις μπορούν να εξαπατήσουν. Η κρεμώδης υφή είναι γεμάτη με ανεπαίσθητα ματ silica μικροσφαιρίδια που χαρίζουν ένα βελούδινο εφέ όταν έρχονται σε επαφή με τα χείλη. Το αποτέλεσμα: Ένα εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα που δεν υποβαθμίζει την απαλότητα ή την άνεση.

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Ζωντανή, έντονη και βαθιά ... Κάθε απόχρωση αποκαλύπτει την πλήρη δύναμή της στα χείλη με υψηλή συγκέντρωση εξαιρετικά λεπτών χρωστικών ουσιών. Για να διατηρηθεί αυτή η ακτινοβολία, η φόρμουλα περιέχει ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό συνδυασμό από ξύλο Sappan και βιταμίνη Ε. Μαλακά, μεταξένια και προστατευμένα, τα χείλη γεμίζουν με ένα εκπληκτικά ακτινοβόλο, βαθύ και έντονο χρώμα.

ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ

Αδιάβροχη, η υφή του Rouge Allure INK Fusion προσαρμόζεται τέλεια στη φυσική κίνηση των χειλιών για να προσφέρει ένα απίστευτα  ομοιόμορφο φινίρισμα, εξαιρετική άνεση και άψογο κράτημα για 8 ώρες. Το ματ αποτέλεσμα και το χρώμα παραμένουν άθικτα και εκφράζουν όλη τους την ένταση, ώρα με την ώρα.

ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΛΑΣΙΚΗ

Το Rouge Allure INK κάνει ένα makeover για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με το Rouge Allure INK Fusion: ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ με μοναδική κομψότητα και πρωτοφανή ένταση. Ο "παγωμένος" γυάλινος σωλήνας ολοκληρώνεται τώρα με ένα μαύρο ματ καπάκι. Σχεδιασμένο από την Chanel, το applicator για την εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα νέο σχήμα και αφρώδες υλικό. Καμπυλωτό, αεροδυναμικό και ευκρινέστερο, αγκαλιάζει ακριβώς τα χείλη, χωρίς να τα βαραίνει, για απαλή και άνετη εφαρμογή.

12 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Το Rouge Allure INK Fusion κυκλοφορεί σε μια εκλεπτυσμένη «γκαρνταρόμπα», τόσο μεγάλη και γεμάτη από ποικιλία χρωμάτων. Εξερευνά κάθε έκφραση χρώματος, από τα πιο φυσικά έως τα πιο τολμηρά.

ROUGE ALLURE INK FUSION

802 Beige Naturel – ένα κλασσικό μπεζ.

804 Mauvy Nude – ένα τριανταφυλλί μπαχαρικών.

806 Pink Brown – ένα ροζ μπεζ.

808 Vibrant Pink – ένα αληθινό ροζ.

812 Rose-Rouge – ένα ώριμο βατόμουρο.

816 Fresh Red – ένα λαμπερό κόκκινο της παπαρούνας.

818 True Red – ένα αληθινό κόκκινο.

822 Deep Pink – ένα πλούσιο, γεμάτο ροζ.

824 Berry – ένα βαθύ κόκκινο.

826 Pourpre – ένα αισθησιακό δαμασκηνί.

Tags chanel, lip stick, LIP GLOSS, makeup, make-up, beauty, chanel Rouge Allure INK Fusion, Μακιγιαζ, Ομορφια, κραγιον, ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6355 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3714 s // Total time: 3.0069 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X