Χριστουγεννιάτικο brunch από τον όμιλο Voici la Mode


Χριστουγεννιάτικο brunch από τον όμιλο Voici la Mode

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Ο Όμιλος Voici la Mode μας προσκάλεσε στο Café La Mode στα Λατσιά, σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τη λάμψη της. Οι καλεσμένοι βρέθηκαν μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, υπό τους ήχους σαξοφώνου, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις συλλογές των αγαπημένων brands Marks & Spencer, Topshop,Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis και Evans που είχαν την τιμητική τους.

Το Café la Mode δε μπορούσε παρά να δώσει τις δικές του γευστικές πινελιές και να συμπληρώσει το στιλάτο ύφος του brunch, προσφέροντας στους καλεσμένους εκλεκτές επιλογές φαγητών και ροφημάτων.

Μεταξύ άλλων οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους myVLM κάρτα και να γίνουν μέλη στο πρόγραμμα επιβράβευσης του Ομίλου Voici la mode. 

Ο Όμιλος Voici La Mode δραστηριοποιείται στους τομείς του retail fashion και της εστίασης, με 35 σημεία πώλησης στην Κύπρο και Ρουμανία και 8 αγαπημένα brands : Marks & Spencer, Topshop, Topman, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans και την αλυσίδα καφεστιατορίων Café La Mode.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags voici la mode, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2677 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3529 s // Total time: 2.6206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X