Έξι βήματα για σύσφιξη της επιδερμίδας


Έξι βήματα για σύσφιξη της επιδερμίδας

Όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σου για να παραμείνει λαμπερό και φωτεινό.

Η Natural Femcare Cosmetics Cyprus σου προσφέρει προϊόντα τα οποία είναι κατάλληλα για να αντιμετωπίσουν την γήρανση της επιδερμίδας. Κρέμες προσώπου και ματιού, οροί και μάσκες είναι μερικά από τα προτεινόμενα προϊόντα που θα κάνουν το δέρμα σου να βρει την χαμένη λάμψη του.

BHMA 1

Άρχισε με την μάσκα κρέμα Peel-Off Botox Alternative της Cosmeticum, η οποία περιέχει δραστικά συστατικά που συμβάλουν στην αναζωογόνηση, στην μείωση ρυτίδων έκφρασης, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα. Το πεπτίδιο αργυρελίνη που περιέχει, αποτελεί μία εναλλακτική λύση και συμβάλει στην ενυδάτωση, διατηρώντας το δέρμα νεανικό, ενισχύει την υγεία και φυσική του άμυνα και το προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Περιέχει ειδικά επιλεγμένα είδη υαλουρονικού οξέως, φυσική βιταμίνη C, πανθενόλη (βιταμίνη Β5), βιταμίνες της ομάδας Β, λιποϊκό οξύ, αλόη, ενεργά πεπτίδια και άλλους αντιοξειδωτικούς και αντιγηραντικούς παράγοντες. 

HOW TO: Εφαρμόστε την μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώστε την με ελαφρό μασάζ σε λεπτή στρώση στο πρόσωπο και στο λαιμό. Προστατέψτε καλά τα μάτια. Αφήνετε για 20-30min και αφού στεγνώσει την αφαιρείτε ξεκινώντας από μία άκρη της. Ξεπλύνετε με νερό και μετά εφαρμόστε έναν ορό.

BHMA 2

O ισχυρός αναπλαστικός και αντιγηραντικός ορός προσώπου, Hyluron Retinol Serum από Elea Olive Tree Cosmetics περιέχει ειδικά επιλεγμένα είδη υαλουρονικού οξέος, με εκχύλισμα φύλλων ελιάς, ρετινόλη (βιταμίνη Α), κολλαγόνο και ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης, αλόη, φυσική βιταμίνη C, βιταμίνες της ομάδας Β, και άλλους αντιοξειδωτικούς και αντιρυτιδικούς παράγοντες. Παρουσιάζει θαυμάσιες αντιγηραντικές ιδιότητες, καταπολεμά την πρόωρη γήρανση και τον σχηματισμό ρυτίδων. Ενυδατώνει, συμβάλλει στον σχηματισμό νέων κυττάρων, αυξάνει την ελαστικότητα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Διατηρεί το δέρμα νεανικό, ενισχύει την υγεία και φυσική του άμυνα, το προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Άλλος ένας επίσης ενισχυμένος ορός προσώπου είναι ο Instant Lift Serum από Eolia Cosmetics με πρωτοποριακή σύνθεση που χαρίζει άμεση σύσφιξη και λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Οι ενεργές πέρλες λάμψης συνδυάζουν μόρια υαλουρονικού οξέος με φυσικούς βιοσακχαρίτες που σχηματίζουν ένα τρισδιάστατο πλέγμα άμεσης σύσφιξης και αποδεδειγμένα προσφέρουν βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, μειώνουν τις ατέλειες, λειαίνουν τις ρυτίδες και χαρίζουν φωτεινό, νεανικό, ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα.

ΒΗΜΑ 3

Εφάρμοσε την ενισχυμένη κρέμα ματιών Multi - Action Concentrated Eye Cream από Eolia Cosmetics η οποία απευθύνεται σε κουρασμένα μάτια, με έντονη εμφάνιση ρυτίδων, σακούλες και μαύρους κύκλους. Περιέχει βιταμίνη C και γλυκοκηραμίδια ενκαψυλιωμένα σε λιποσώματα που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και μειώνουν την υπέρχρωση. Το σύμπλεγμα από βιοφλαβονοειδή με μολλόχα, αγριοκάστανο, ρούσκο και αμαμελίδα σε συνδυασμό με δραστικά φυτικά εκχυλίσματα βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και αποκαθιστά ορατά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και της τραχύτητας της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια λειαίνοντας τις ρυτίδες ενώ συμβάλλει στην άμεση σύσφιξη του άνω βλεφάρου.

BHMA 4

Ολοκλήρωσε την φροντίδα της επιδερμίδας σου με την ενισχυμένη κρέμα προσώπου Antiageing & Firming Face Cream από Eolia Cosmetics με άμεση συσφικτική και αντιγηραντική δράση εμπλουτισμένη με φυσικά έλαια από ελιά, σταφύλι, αβοκάντο και βερίκοκο και δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης που μειώνουν τα σημάδια της γήρανσης. Περιέχει ρετινόλη και μικροσφαιρίδια κολλαγόνου που διεισδύουν στις ρυτίδες και τις "γεμίζουν" από το εσωτερικό τους κάνοντας άμεσα ορατή τη λείανση της επιδερμίδας, ενώ με τη σταδιακή απελευθέρωση των μορίων νερού προσφέρουν βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Ταυτόχρονα, ένα σύμπλεγμα από θαλάσσια φύκη δημιουργεί ένα φίλμ σύσφιξης το οποίο προσφέρει άμεση αίσθηση αλλά και μακροπρόθεσμη σύσφιξη στην επιδερμίδα μέσα από την ενδυνάμωση των ινών κολλαγόνου.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0083 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0369 s // Total time: 0.0451 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X