Οι καλύτερες εμφανίσεις στα 15α Cyprus Eating Awards


Οι καλύτερες εμφανίσεις στα 15α Cyprus Eating Awards

Οι κυρίες που ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί.

Στο κόκκινο χαλί που απλώθηκε στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό για τα 15α Cyprus Eating Awards που παρουσίασε η Nespresso περπάτησαν επώνυμες Κύπριες οι οποίες εντυπωσίασαν με τα outfits τους. Από κομψά και glamorous μέχρι sexy ήταν μερικά από τα looks που ξεχωρίσαμε...  

H Έμιλυ Γιολίτη κομψή όπως πάντοτε, επέλεξε μαύρη παντελόνα, σέξι τοπ με ανοικτή την πλάτη και Bottega Veneta oversized clutch.

H Μαρίνα Ανδρέου με stylish outfit όπου εμείς ξεχωρίσαμε την καρό φούστα της σε σκωτσέζικο στυλ συνδυασμένη με το κατάλληλο σακάκι και Christian Dior τσάντα.

Η Αθηνά Παπαμιχαήλ με glam look. Το μάξι πουά φόρεμα συνδυασμένο με την κατάλληλη clutch bag και το μακιγιάζ της χάρισαν μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Η Μία Ηλιάδη κομψή με romantic look που ανέδειξε χάρη στο όμορφο μάξι φόρεμα συνδυασμένο με ζακέτα και μαργαριτάρια στο λαιμό. 

Η Ουρανία Χατζημιχαήλ σε μια super sexy εμφάνιση με εντυπωσιακό floral φόρεμα και μαύρα σανδάλια. Το hair look της αλλά και τα σκουλαρίκια της έκαναν το όλο look ακόμη πιο ξεχωριστό.

Η Χάρις Μαραγκού με chic φόρεμα από δαντέλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και υπέροχα σανδάλια σε ιδιαίτερο design. 

H Ελένη Τσολάκη έλαμψε στη σκηνή των 15ων Cyprus Eating Awards με τις εντυπωσιακές δημιουργίες της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαιωάννου. Εδώ την βλέπουμε με μάξι φόρεμα απόλυτα σέξι και αναμφίβολα ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει εκείνη το βράδυ!

Όμορφη και λαμπερή, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επέλεξε γι' άλλη μια φορά δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή, Gregory Morfi συνδυασμένη με γόβες στην ίδια απόχρωση και chic σκουλαρίκια.

Υπέροχη και απόλυτα sexy και λαμπερή ήταν η Έφη Παπαιωάννου η οποία επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία της εξ' ολοκλήρου από πέτρες swarovski την οποία συνδύασε με γόβες και μοναδική clutch bag. 

Tags μόδα, στυλ, ταση, fashion, best dressed, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2028 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 2.4861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X