"Κάνε τη διαφορά! Αγάπησε τον πλανήτη": Δενδροφύτευση από τα Holland & Barrett στα Λατσιά!


"Κάνε τη διαφορά! Αγάπησε τον πλανήτη": Δενδροφύτευση από τα Holland & Barrett στα Λατσιά!

Με το μήνυμα \"Κάνε τη διαφορά! Αγάπησε τον πλανήτη\", τα Holland & Barrett Κύπρου πραγματοποίησαν, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, δενδροφύτευση σε δημόσιο χώρο πρασίνου στην περιοχή των Λατσιών

Περισσότεροι από 40 εθελοντές εργαζόμενοι του Ομίλου C.A.Papaellinas, στον οποίο ανήκει  η αλυσίδα καταστημάτων Holland & Barrett Κύπρου, καθώς και  εθελοντές της κοινότητας των Λατσιών, ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί με τον Δήμο,  σε μία δράση με επίκεντρο το περιβάλλον. 40 δεντράκια όπως καζουαρίνα, στερκούλια, καλλιστήμονα και μαστιχόδεντρα δίνουν πλέον ζωή και ομορφαίνουν την περιοχή.

Με την πρωτοβουλία αυτή, τα Holland & Barrett Κύπρου συνέβαλαν, , στη δημιουργία ενός νέου χώρου πρασίνου για τους δημότες, ενισχύοντας το κοινωνικό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ των καταστημάτων Holland & Barrett Κύπρου, Ματθαίος Αλαμπρίτης αναφέρθηκε στη σημασία ενεργειών που στοχεύουν στην προστασία των φυσικών οικοτόπων και προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, επισημαίνοντας πως: "Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στον Όμιλο C.A.Papaellinas. Εστιάζουμε σε μία σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να συμβάλουν θετικά στις τοπικές κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε".

Η περιβαλλοντική ευθύνη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας των Holland & Barrett Κύπρου και αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας τους. Στο πλαίσιο αυτό, η αλυσίδα των 13 καταστημάτων σε όλη την Κύπρο, έχει αντικαταστήσει τις σακούλες, καθώς και άλλες  συσκευασίες, με υλικά πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Παράλληλα, υλοποιεί πρόγραμμα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον.


 

Tags Holland & Barrett, λατσια, δενδροφυτευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9102 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3392 s // Total time: 2.2494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X