Στόλισα και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό μου!


Στόλισα και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό μου!

Η χαρά μου είναι μεγάλη κάθε χρόνο!

Και όπως σας υποσχέθηκα την τελευταία φορά, μοιράζομαι μαζί σας στιγμές από το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου μας δέντρου! Αυτό το διάστημα είμαι στην Κύπρο. Και έτσι βρήκα την  ευκαιρία να στολίσω στο πατρικό μου σπίτι! Όπως έκανα τότε! Όταν ήμουν στα 15! 

Ξέρετε... αυτές οι στιγμές μου έλειψαν πολύ! Και σίγουρα κάτι τέτοιες ημέρες μου θυμίζουν πολλά και νιώθω σαν να είμαι και πάλι παιδί! Που κάθε Χριστούγεννα περίμενα πως και πως την ώρα να στολίσουμε, να αφήσω γράμμα στον Άγιο Βασίλη (που τόσο πολύ περίμενα), να ανοίξω τα δώρα μου και να ανταλλάξω ευχές με την οικογένεια μου και τους συγγενείς μου.

Όλα αυτά για εμένα είναι πολύ σημαντικά! Και θεωρώ πως έχουν και το σημαντικότερο νόημα στη ζωή μας. Κάτι τέτοιες όμορφες και απλές στιγμές είναι που μας κάνουν ευτυχισμένους. Και όταν με το καλό μεγαλώσουμε και αποχωριστούμε γονείς και σπίτι, τότε είναι που καταλαβαίνουμε τι αξία είχαν!

Εσείς έχετε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας; Αν όχι βιαστείτε γιατί σιγά σιγά μπαίνουμε στον Δεκέμβριο! Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους από τώρα! Τα λέμε σύντομα.

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, χριστουγεννιατικο δεντρο, πατρικο, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0741 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3555 s // Total time: 2.4296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X