Μεσοθεραπεία: Καινούργιες τεχνικές σύσφιξης χωρίς νυστέρι


Μεσοθεραπεία: Καινούργιες τεχνικές σύσφιξης χωρίς νυστέρι

H Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας παροτρύνει να δοκιμάσουμε την μεσοθεραπεία καθώς αντιμετωπίζει την γήρανση και την χαλάρωση της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος στην πλαστική χειρουργική, και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ενδοδερμική έγχυση  ουσιών, οι οποίες μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα του δέρματος, όπως γήρανση και χαλάρωση.

Αυτή τη στιγμή έχουμε στη διάθεση μας πολλά φάρμακα και ουσίες οι οποίες μπορούν να απορροφηθούν εύκολα από τα κύτταρα του δέρματος μας και να τα βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση που επέρχεται με το χρόνο, την απώλεια βάρους, τις εγκυμοσύνες.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι μία απλή ενέσιμη μεσοθεραπεία και γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Συνήθως γίνεται στους γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα και βραχίονες, σε περιοχές δηλαδή που θέλουμε να πετύχουμε σύσφιξη στη χαλάρωση των ιστών μας.

Είναι μια απλή, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη μέθοδος. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η μεσοθεραπεία έχει γρήγορη εφαρμογή (διαρκεί περίπου 30 λεπτά) και βελτιώνει τη σύσταση της επιδερμίδας, ειδικά στις περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αποφύγει τις επεμβατικές χειρουργικές μεθόδους.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί μετά τη συγκεκριμένη θεραπεία ενώ δεν χρειάζεται να ακολουθηθεί κάποια εξειδικευμένη φροντίδα των περιοχών που έγινε η θεραπεία.

Ο χειμώνας και γενικότερα οι εποχές που δεν εκθέτουμε το σώμα μας στη θάλασσα είναι η καλύτερη χρονική περίοδος κατά την οποία μπορεί κάποιος να ακολουθήσει τέτοιου είδους θεραπείες.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags beauty, face, Ομορφια, μεσοθεραπεία, προσωπο, πλαστικός χειρουργός, γεωργια κουλερμου,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8737 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2380 s // Total time: 3.1117 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X