Η συγκλονιστική εξομολόγηση χορευτή στην Κύπρο: "Έμεινα άστεγος μετά την κακοποίηση από τον πατριό μου"


Η συγκλονιστική εξομολόγηση χορευτή στην Κύπρο: "Έμεινα άστεγος μετά την κακοποίηση από τον πατριό μου"

Η ιστορία του νεαρού καλλιτέχνη που συγκλονίζει… 

Ο Έβανς Φυλακουρίδης, ο οποίος έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Κρήτη, τα τελευταία τρία χρόνια μένει μόνιμα στο νησί μας και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, δουλεύοντας ως δάσκαλος χορού.

Ο νεαρός καλλιτέχνης παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Όλα Καλά” και στην Άντρη Χατζηχριστοδούλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια καθώς υπήρξε θύμα κακοποίησης ενώ για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν άστεγος. 

“Όταν ήμουν έξι χρονών (ο πατριός μου) με κακοποίησε […] Εκείνη την περίοδο η μαμά μου αναγκάστηκε να πάει για δουλειά σε άλλη πόλη της Ελλάδος κι έτσι έμεινα εγώ με τον πατριό μου […] Η υπηρέτρια δεν με πίστεψε και με έκλεισε στην αποθήκη με τον πατριό μου για πέντε μέρες χωρίς φαγητό και νερό […] Με αναζήτησαν (από το σχολείο) αλλά είπαν ότι είμαι άρρωστος βαριά […] Ο πατριός μου με απείλησε λέγοντας μου άμα μιλήσω στη μητέρα μου ή σε κάποιο άλλο θα με σκοτώσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:  


 

Tags εβανς φυλακουριδης, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9576 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2374 s // Total time: 3.1949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X