Τζένη Μπότση: Το πρώτο στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο!


Τζένη Μπότση: Το πρώτο στιγμιότυπο με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο!

Η μοναδική φωτογραφία της ηθοποιού που έχουμε δει από την εγκυμοσύνη!

Η Τζένη Μπότση πριν από μερικές ημέρες υποδέχθηκε στη ζωή το πρώτο της μωράκι, την κορούλα της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

“Για πρώτη και τελευταία φορά μιλάω σε εσάς για την περίοδο αυτή της ζωής μου, καθώς ήσασταν πάντα δίπλα μου και όπως εγώ αποκτήσατε πρόσφατα το δικό σας «μωρό» και θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Η μητρότητα δεν είναι προνόμιο δικό μου. Είμαι ευγνώμων που την έζησα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι το ίδιο σημαντικές είναι και οι γυναίκες που δεν την έχουν ζήσει. Δεν περίμενα την εγκυμοσύνη για να αποκτήσει νόημα η ζωή μου, μιας και είχε από πριν, ούτε θα φορτώσω την ευτυχία μου σε ένα μικρό πλασματάκι. Ήμασταν ευτυχισμένοι με τον Αλέξανδρο και η μικρή ήρθε να προστεθεί στη δική μας ευτυχία και ταυτόχρονα να αντλήσει από τη δική μας για τη ζωή της”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ιστοσελίδα asistgr. 

Κατόπιν, μίλησε και για τον σύζυγό της, λέγοντας: “Ο Αλέξανδρος την περίμενε πώς και πώς. Ήταν εκείνος που με τράβηξε. Εκείνος το ήθελε τόσο πολύ να κάνουμε παιδί”.

Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που δημοσίευσε η εν λόγω ιστοσελίδα με την ηθοποιό να έχει στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι της καθώς και μία εικόνα, τη μοναδική που έχουμε δει, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. 


 

Tags τζενη μποτση, κόρη, μητερα, γεννηση, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7690 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3579 s // Total time: 3.1270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X