Επτά προϊόντα Origins που λατρέψαμε


Επτά προϊόντα Origins που λατρέψαμε

Πρόσφερε στην επιδερμίδα σου ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη.

Πραγματικά συνδεδεμένη με τη φύση η Origins, το πρωτοποριακό brand, που προσεγγίζει την ομορφιά με έναν δικό του τρόπο, που ενσωματώνει την φύση στις σειρές των καλλυντικών του, έφερε στην Κύπρο η εταιρεία Κώστας Παπαέλληνας.

Εμείς λατρέψαμε και σου παρουσιάζουμε την σειρά GinZing με θεραπείες που προσφέρουν ενέργεια, τόνωση, ενυδάτωση, φρεσκάδα και λάμψη και συστατικά-κλειδιά τους κόκκους του καφέ και το τζίνσενγκ.

Σου παρουσιάζουμε πιο κάτω τα επτά αγαπημένα μας προϊόντα...

ENERGY-BOOSTING TINTED MOISTURIZER SPF 40

Μία αναζωογονητική ενυδατική κρέμα, με ελαφρύ χρώμα και δείκτη προστασίας SPF 40 που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη και προστατεύει με ένα μόλις βήμα. Χάρη στην καφεΐνη, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη, υγιής και υπέροχα λαμπερή. Ιδανικό για επιδερμίδες σε ανοιχτούς και ενδιάμεσους τόνους. Να αποφεύγεται για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

PEEL-OFF MASK TO REFINE & REFRESH

Μία αναζωογονητική μάσκα peel-off που αφήνει ένα λαμπερό φινίρισμα στη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Η δράση peel-off απομακρύνει δραστικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους. Η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο απαλή και αναζωογονείται. Περιέχει κόκκους Καφέ για άμεση ανανέωση και εγείρει τις αισθήσεις χάρη στο μίγμα αιθερίων ελαίων που περιέχει (Grapefruit, Lemon, Spearmint). Κατάλληλη για κανονικές/μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Να αποφεύγεται για πολύ ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. 

ULTRA-HYDRATING ENERGY-BOOSTING CREAM WITH GINSENG & COFFEE

Μια πλούσια ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες ακόμα στις πιο ξηρές επιδερμίδες. Η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη μείωση του κενού μεταξύ των κυττάρων της επιδερμίδας, διασφαλίζοντας έτσι ότι η ενυδάτωση θα διαρκέσει περισσότερο. Η ευεργετική καφεΐνη και το ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση για μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

REFRESHING EYE CREAM TO BRIGHTEN AND DEPUFF

Μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

RESURFACING REFRESHING EYE CREAM TO BRIGHTEN AND DEPUFF ON-THE-GO

Η μοναδική GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff στην απόλυτη Οn-The-Go συσκευασία. Η αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων, τώρα σε πρακτική συσκευασία με μοναδικό σφουγγαράκι εφαρμογής για να είναι πάντοτε μαζί σας. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα.

ENERGY BOOSTING OIL-FREE GEL MOISTURISER

Μία ελαφριά, oil-free αναζωογονητική ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική καφεΐνη και το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας. Η επιδερμίδα ξυπνά και είναι λαμπερή και υγιής.

REFRESHING SCRUB CLEANSER

Ένα καθημερινό καθαριστικό 2-σε-1 με κόκκους Jojoba που καθαρίζει την επιδερμίδα ένω ταυτόχρονα χαρίζει απαλή απολέπιση. Περιέχοντας κόκκους Καφέ και τονωτικό Ginseng, αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή, ενώ το υπέροχο άρωμα από Grapefruit, Lemon και Spearmint αναζωογονεί. Κατάλληλο για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

Tags origins, face, beauty, ORIGINS GINZING, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5072 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7191 s // Total time: 3.2263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X