Snik: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Snik: Μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε τους να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται δημόσια!

Τέσσερις μήνες κρατάει αυτός ο έρωτας και έχει απασχολήσει πολύ τα ελληνικά media…

Κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες τους μαζί, με τους ίδιους να αρνούνται να παραδεχτούν κάτι δημόσια ενώ άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον "πρόδωσαν" τη σχέση τους!

Ο γνωστός ράπερ, Snik τις προηγούμενες ώρες αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει πρώτη φορά για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την νέα σύντροφο του, κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμα: Snik - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνουν το επόμενο βήμα!

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο περιοδικό LiFO.gr: "Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Μετά από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ' όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά". Δείτε πιο κάτω στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του ζευγαριού που εξασφάλισε το περιοδικό "You":

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, ηλιανα παπαγεωργιου, snik, σχεση, φωτογραφιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2224 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3077 s // Total time: 2.5301 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X