Νέα σειρά επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι με φρούτα! 


Νέα σειρά επιδορπίων γιαουρτιού Κρι Κρι με φρούτα! 

Παραδώσου σε μία υγιεινή απόλαυση

Με νέο μήνυμα και φρέσκια εμφάνιση, η Κρι Κρι σε προκαλεί να δοκιμάσεις την άκρως απολαυστική σειρά επιδορπίων γιαουρτιού με συνδυασμούς φρούτων,  κάθε στιγμή της ημέρας.

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η Κρι Κρι παρουσιάζει την ανανεωμένη «φρουτένια» γευστική σειρά επιδορπίων γιαουρτιού με φρούτα. Επτά διαφορετικές, δροσερές και ζουμερές φρουτένιες επιλογές με 26% λιγότερη ζάχαρη*σε περιμένουν για να τις συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου διατροφή. 
 
Όλες οι γεύσεις έχουν χαμηλά λιπαρά και θερμίδες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, ενώ παράλληλα διαθέτουν πλούσια και άκρως φρουτένια γεύση. Τα Κρι Κρι με φρούτα είναι εμπλουτισμένα με καλλιέργειες BIFIDUS και αποτελούν πολύτιμη φυσική πηγή ασβεστίου που συμβάλλει στην καλή πεπτική υγεία. 

Κάθε προϊόν της σειράς Κρι Κρι με φρούτα αποτελεί μια απολαυστική και υγιεινή πρόταση που συνδυάζει όλα τα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού Κρι Κρι, που φτιάχνεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και παράγεται μέσα σε μόλις 24 ώρες, με όλα τα οφέλη των φρούτων.

7 διαφορετικοί συνδυασμοί φρούτων με πολλά ευεργετικά οφέλη:

Φράουλα: μία λαχταριστή επιλογή, εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες είναι το κλειδί για τον μεταβολισμό του σώματος.

Ροδάκινο: τα μυρωδάτα ροδάκινα είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και β-καροτίνης, απαραίτητες για τη νυχτερινή όραση και για την υγεία του δέρματος, αλλά και της βιταμίνης Ε, η οποία είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά με κύρια δράση την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

Ακτινίδιο: πλούσιο σε βιταμίνη C που δρα αντιοξειδωτικά και αποτελεί ιδανική επιλογή για την ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος αφού το ακτινίδιο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αλλά και σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ωφέλιμα για την υγεία της καρδιάς.

Κεράσι: απολαύστε τα οφέλη των δροσερών κερασιών, τα οποία πέρα από την αντιοξειδωτική τους δράση, περιέχουν μελατονίνη, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες στο νευρικό σύστημα και τις αυπνίες, αλλά και κάλιο που βοηθά στη ρύθμιση του καρδιακού παλμού.

Ανανάς & Ρόδι: μία έκρηξη αντιοξειδωτικής δράσης αφού ο ανανάς είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, ενώ το ρόδι είναι πολύ γνωστό για τη συνολική αντιοξειδωτική του δράση, η οποία είναι μεγαλύτερη από σχεδόν όλα τα φρούτα και το πράσινο τσάι. Παράλληλα ενισχύει την ομαλή πέψη λόγω των ενζύμων και των διαιτητικών ινών.

Αρώνια & Δαμάσκηνο: ένας μοναδικός συνδυασμός των αντιοξειδωτικών βιταμινών C και E και των βιταμινών Α και β-καροτίνης, που είναι απαραίτητες για την καλή όραση και την υγεία του δέρματος 

Λεμόνι & Ginger: το λεμόνι αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, ενώ το ginger είναι πηγή μαγνησίου, καλίου και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ένας πικάντικος και αρωματικός συνδυασμός που συμβάλλει στην συνολική βελτίωση της υγείας μας και στη μείωση της κούρασης.

Tα Κρι Κρι με φρούτα είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για μια ισορροπημένη διατροφή και η ιδανική γευστική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας: για ένα υγιεινό σνακ ή ένα ελαφρύ & απολαυστικό επιδόρπιο χωρίς ενοχές. 

Εσύ σε ποια γευστική και υγιεινή απόλαυση θα παραδοθείς; 

Aνακάλυψε εδώ τις 7 λαχταριστές γεύσεις Κρι Κρι με φρούτα! 

Tags κρι κρι, γιαουρτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0903 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.4319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X