Under the stars catwalk: Φιλανθρωπικό fashion event του ΠΑΣΥΚΑΦ


Under the stars catwalk: Φιλανθρωπικό fashion event του ΠΑΣΥΚΑΦ

Την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου στις 19:30 στο Lapatsa Countryside Venue, στη Λευκωσία.

Under the stars catwalk, Fashion Event του ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με τις boutique Mindy, Mork και Gold. Το στυλ και η αγάπη μας ταξιδεύουν κάτω από τα αστέρια και μας παρουσιάζουν τις νέες τάσεις του χειμώνα σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μόδα.

Τετάρτη 20  Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Lapatsa Countryside Venue, στη Λευκωσία οι γνωστές boutique Mindy, Mork και Gold θα παρουσιάσουν τις νέες τους δημιουργίες, καλώντας το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Στο τέλος της βραδιάς  θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τις boutique Mindy, Mork και Gold που βρίσκονται στο πλάι του στηρίζοντας με το δικό τους τρόπο το έργο του Συνδέσμου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Lapatsa Countryside Venue για τη στήριξη και όλες τις διευκολύνσεις που προσφέρει για την υλοποίηση της βραδιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μέγα Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, στο Διαχρονικό χορηγό Universal Life και στους Χορηγούς της βραδιάς  Frezyderm, Avene, , Nivea, Abacus,  Ideal Aesthetics, OJO Sunglasses, Morocanoil, GCC και Clappas Trading House.

Θερμές ευχαριστίες τους υποστηρικτές της εκδήλωσης Alexander College, Nice Day Developments, τα κρασιά Makkas, Couppas, Luciana Wedding Creations, One light, Paper Works Phillippides, Christodoulides Bros, τα προϊόντα Mellissa, Hellenic Technical Enterprises Ltd kai MGI Gregoriou & CO Ltd. Ευχαριστίες και στους συνεργάτες Maria Rovania για τα υπέροχα χτενίσματα, και την Ilona Garamvolgyi για το μακιγιάζ των μοντέλων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας, I Love Style και το Περιοδικό ΟΚ για τη στήριξη και την προβολή της εκδήλωσης.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρει δωρεάν Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς και υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος,  υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών, Προγράμματα Δραστηριοποίησης και Επανένταξης Ασθενών, Προγράμματα Διαφώτισης για πρόληψη και μείωση των περιστατικών καρκίνου, Πρόγραμμα Διακοπής του Καπνίσματος και το νεοσύστατο Κέντρο Μεταθεραπευτικής Στήριξης ‘Αφετηρία’. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προσφέρονται παγκύπρια σε όλους, δωρεάν.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Tags fashion show, fashion event, go out, Going out, πασυκαφ, μόδα, στυλ, ταση, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8209 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2981 s // Total time: 3.1190 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X