Ξεχώρισε από το πλήθος με το δικό σου προσωπικό στυλ


Ξεχώρισε από το πλήθος με το δικό σου προσωπικό στυλ

Η μόδα και το στυλ μοιάζουν σαν δύο συγκοινωνούντα δοχεία. Από τη μία, η μόδα και οι διάφορες τάσεις της είναι κάτι παροδικό. Από την άλλη, το στυλ είναι κάτι πιο μόνιμο το οποίο αντανακλά την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου. Κάθε σύγχρονη γυναίκα προσπαθεί να αναδείξει αρκετές πτυχές του χαρακτήρα της συνδυάζοντας διαχρονικά μοτίβα, κλασσικές γραμμές και κομψά σχέδια με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Έτσι ξεκίνησε και η ιστορία τεσσάρων αδερφιών στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας πριν από 30 χρόνια. Το όνειρο του Malik, Moez, Rahim και του Salim ήταν να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας κάνοντας κάθε πελάτη να αισθάνεται ξεχωριστός, κάτι το οποίο έχουν καταφέρει. Η εργατικότητα και η αγάπη των τεσσάρων αδερφών Sacoor για τη μόδα και το στυλ είναι δύο από τα κύρια συστατικά της παγκόσμιας επιτυχίας τους. Συνδυάζοντας τις κοσμοπολίτικες τάσεις της μόδας με τις διαχρονικές και κλασσικές γραμμές, τα αδέρφια Sacoor δημιούργησαν το brand Sacoor Brothers, το οποίο έγινε συνώνυμο της ποιότητας, του στυλ, των ξεχωριστών σχεδίων και της κομψότητας. Σιγά-σιγά, κομμάτια από τις συλλογές του οίκου Sacoor Brothers άρχισαν να αποτελούν μέρος της γκαρνταρόμπας απαιτητικών fashionistas, καθώς επίσης και καθημερινών γυναικών που θέλουν να τονίσουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς τους με το στυλ τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το brand να κατακτήσει σταδιακά τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο.
 

Sacoor Brothers

Ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Αυτή την περίοδο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ανακαλύπτοντας μοναδικά κομμάτια και σε ειδικές προσφορές, από τις νέες συλλογές Sacoor Brothers Φθινόπωρο - Χειμώνας 2019-2020.  Συγκεκριμένα, μπορείς να αποκτήσεις δύο γυναικεία υποκάμισα με μόνο €89, και να ανακαλύψεις και άλλες προσφορές σε ιδιαίτερα κομμάτια σχεδιασμένα από ποιοτικά ιταλικά υφάσματα, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.
Παραδείγματος χάρη, τα ιδιαίτερα κομψά κοστούμια σε συνδυασμό με διακριτικά αξεσουάρ θα κάνουν την παρουσία σου στις επαγγελματικές συναντήσεις πιο επιβλητική, ενώ, ένα κλασσικό παντελόνι με ένα γιλέκο ή blazer θα δώσουν μία ροκ πινελιά στο look σου. 

Sacoor Brothers

Υπηρεσία προσωπικού ράφτη

Το brand Sacoor Brothers έχει ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση σε διάφορα επίπεδα. Γι’ αυτό άλλωστε και τα καταστήματα Sacoor Brothers προσφέρουν υπηρεσία προσωπικού ράφτη, ο οποίος τροποποιεί τα ρούχα εντός του καταστήματος χωρίς χρέωση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία ισχύει μέχρι 5 χρόνια από την αγορά ενός προϊόντος.

Επομένως, εάν αγαπάς τη μόδα και θέλεις συνεχώς να δημιουργείς διάφορα στυλ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το πλήθος, τότε επισκέψου τώρα ένα από τα καταστήματα Sacoor Brothers στο The Mall of Cyprus, Nicosia Mall και My Mall Limassol.

Sacoor Brothers

Sponsored Content

Tags Sacoor Brothers, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7489 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2407 s // Total time: 2.9896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X