Ένα εικοσιτετράωρο με την Κλέλια Γιασεμίδου


Ένα εικοσιτετράωρο με την Κλέλια Γιασεμίδου

Η νεαρή παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα αγαπημένα της στέκια!

Τις καθημερινές της συνήθειες αλλά και τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό και καφέ, περιέγραψε στο περιοδικό "Check in Cyprus", η Κλέλια Γιασεμίδου.

Διαβάστε ακόμα: Κλέλια Γιασεμίδου: Έκανε την πιο chic εμφάνιση που είδαμε αυτή την εβδομάδα με δημιουργία Κύπριας σχεδιάστριας

Η νεαρή παρουσιάστρια που συμμετέχει στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Όλα Καλά" μιλώντας στη δημοσιογράφο Στέλλα Γεωργίου για την καθημερινότητα της, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει αδυναμία στη σοκολάτα, πως της αρέσει να μαγειρεύει τα βράδια ενώ δεν συνηθίζει να πηγαίνει για ποτό μετά την δουλειά! Δείτε πιο κάτω τι συνηθίζει να κάνει η Κλέλια Γιασεμίδου, από το πρωί μέχρι το βράδυ: 

7.30

Το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7.30. Συνήθως επιλέγω μία φρυγανιά ή τυρί cottage με σταφίδες και σπόρους chia και συνοδεύω το πρωινό μου πάντα με καφέ. Αν δεν φτιάξω καφέ στο σπίτι, θα πάρω από το Coffee Berry.

11.00

D.O.T για brunch τα Σαββατοκύριακα. Συνήθως παίρνω αβγά benetict με μπέικον και έξτρα αβοκάντο. Μετά σίγουρα θα πάρω pancakes με σοκολάτα.

13.00

Για μεσημεριανό προτιμάω κάτι πιο ελαφρύ και συνήθως το φτιάχνω από την προηγούμενη ημέρα στο σπίτι, όπως σαλάτες ή wrap με κοτόπουλο και αβοκάντο.

18.00

Τα απογεύματά μου είτε θα πάω για καφέ με φίλες είτε γυμναστήριο, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Για καφέ συνήθως θα πάω στο Re.Buke, στη Λάρνακα. Κάποιες φορές επιλέγω το Pralina για το lava cake του, καθώς έχω αδυναμία στη σοκολάτα. Αν είμαι σπίτι, σίγουρα θα κάνω τις καθημερινές δουλειές και θα μαγειρέψω για το βράδυ.

19.00

Δεν συνηθίζω να πηγαίνω για ποτό μετά τη δουλειά, αλλά όταν το κάνω επιλέγω το Barrique ή το La Cantine. Αγαπώ ό,τι περιέχει μαστίχα! Όταν έχω χρόνο, κάνω τις βόλτες μου μετά τις 19.00 που πέφτει ο ήλιος και σίγουρα θα είναι κοντά στη θάλασσα.

20.00

Το βράδυ θα με βρεις στο αγαπημένο μου εστιατόριο, το Rokoko, όπου το πιάτο που επιλέγω είναι το Beef Tagliata.

22.00

Συνήθως για ποτό θα πάω την Παρασκευή ή το Σάββατο. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στέκι, επειδή μου αρέσει να επισκέπτομαι όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, Κλέλια Γιασεμίδου, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, στέκια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1702 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2452 s // Total time: 3.4155 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X