Ο Zac Posen κλείνει τον οίκο μόδας του 


Ο Zac Posen κλείνει τον οίκο μόδας του 

Ο σχεδιαστής αναγκάστηκε να κλείσει το brand του αφού δεν κατάφερε να βρει νέους επενδυτές ή αγοραστή για τον οίκο μόδας του. 

Δυσάρεστα νέα για τον Αμερικάνο σχεδιαστή ο οποίος αναγκάστηκε να τερματίσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην βιομηχανία της μόδας αφού δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό άλλα ούτε και να βρει νέο αγοραστή.  

Ο αγαπημένος σχεδιαστής αποκάλυψε στη WWD ότι δεν είχε άλλη επιλογή πέρα από το κλείσιμο της επιχείρησης του. "Οι συνεργάτες μου και εγώ προσπαθήσαμε με κάθε μέσο να βρούμε λύσεις για να συνεχίσουμε. Προσπάθησα να βρω στρατηγικούς συνεργάτες άλλα τελείωσε ο χρόνος". Ο σχεδιαστής επιβεβαίωσε πως τόσο η σειρά House of Z όσο και η Z Spoke, θα σταματήσουν να κυκλοφορούν.

Ο Zac Posen ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της μόδας, είχε δημιουργήσει το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας ενώ ανάμεσα στους σταρ που έντυσε ήταν οι: Sarah Jessica Parker, Claire Danes, Michelle Obama, Amal Clooney και Katie Holmes. 

Tags zac posen, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, FASHION NEWS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7741 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3343 s // Total time: 2.1084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X