Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας


Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση της!

Βρίσκεται στο χώρο της ελληνικής showbiz εδώ και σχεδόν 23 χρόνια, από τότε που συμμετείχε της σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Λόγω τιμής" και έχει καταφέρει να κρατήσει τη προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη και για πρώτη φορά το δηλώνει! 

Διαβάστε ακόμα: Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται λίγο πριν το καλοκαίρι!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην εφημερίδα Realnews, η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με σύντροφο της Μηνά Μελισσείδη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο.

Χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν ανέφερε: "Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνος σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα. Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν έχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο! Τα μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας".

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, χριστινα αλεξανιαν, Γαμος, gossip. ηθοποιός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7129 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3415 s // Total time: 3.0544 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X