Οι συγκινητικές στιγμές που έζησα στο bachelorette party μου! [εικόνες]


Οι συγκινητικές στιγμές που έζησα στο bachelorette party μου! [εικόνες]

Σύντομα θα ονομάζομαι σύζυγος του άντρα της ζωής μου!

Και ναι… μετά από ένα υπέροχο και τόσο ουσιαστικό τριήμερο επέστρεψα στην Κύπρο, στο σπίτι μου! Μαζί με τις κολλητές μου φίλες ταξιδέψαμε μέχρι τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα τη Σόφια για να πραγματοποιήσουμε το bachelorette party μου για το οποίο ανυπομονούσαμε όλες πολύ! 

Ήταν όλα από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία τόσο όμορφα! Κάθε μέρα που περνούσε οι φίλες μου, μου επιφύλασσαν κι άλλες εκπλήξεις! Οργανωμένες στο full! Με συγκίνησαν αρκετές φορές και είχα την ανάγκη να τους λέω καθημερινά ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ένιωσα ευγνωμοσύνη που τις έχω στη ζωή μου! Ένιωσα τυχερή! Με αγκάλιασαν, χάρηκαν, γέλασαν και έκλαψαν μαζί μου!

Δάκρυα χαράς που δίνουν στη ζωή μας ένα άλλο νόημα! 

Και τελικά να σας πω κάτι... Σημασία δεν έχει που θα είσαι και τι θα κάνεις! Αυτό που μετρά είναι με το ποιους είσαι! Και εγώ ήμουν με την καλύτερη παρέα! Να το θυμάστε αυτό καλά! Η ουσία αυτή είναι! 

Σιγά σιγά χωρίς να το καταλάβω πέρασε ο καιρός! Και πολύ σύντομα θα ονομάζομαι σύζυγος! Σύζυγος του άντρα της ζωής μου! Θα μοιραστώ πολλά ακόμα μαζί σας! Προς το παρών ας ευχηθώ η ώρα η καλή σε όσους σύντομα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, βουλγαρια, bachelorette, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9452 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2515 s // Total time: 2.1967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X