Τρία metallic κομμάτια για να υιοθετήσεις την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα


Τρία metallic κομμάτια για να υιοθετήσεις την μεγαλύτερη τάση του χειμώνα

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτού του χειμώνα και εμείς βρήκαμε τρία υπέροχα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τάση.

Τρία χρόνια πριν, η συγκεκριμένη τάση είχε ζήσει και πάλι μεγάλες δόξες κι᾽ αυτό θα γίνει και φέτος, χάρη στους οίκους Burberry, Michael Kors, Dolce & Gabbana, Simone Rocha, Celine που αποφάσισαν να την επαναφέρουν στο προσκήνιο. Γι᾽ αυτό και εμείς σου βρήκαμε τρία affordable κομμάτια για να υιοθετήσεις την τάση.

Zara φόρεμα

Αυτό το metallic midi φόρεμα είναι ιδανικό για τα party looks. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα για να δημιουργήσεις ένα head-to-toe look όπως παρουσίασε την τάση ο οίκος Celine στο ντεφιλέ του. To συγκεκριμένο Zara φόρεμα κοστίζει €59.95 ευρώ. 

Mango πουκάμισο

Ένας πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις την τάση είναι να φορέσεις ένα metallic πουκάμισο σαν αυτό από τα καταστήματα Mango με μαύρο στενό παντελόνι και ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες. Το πουκάμισο Mango κοστίζει €49.99.

Asos Pumps

Αν τα πιο πάνω σου φαίνονται υπερβολικά και δεν ταιριάζουν στο στυλ σου τότε μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις ένα ζευγάρι metallic pumps. Έτσι θα προσθέσεις ένα metallic στοιχείο στο look σου. Αυτές οι Asos pumps είναι ιδανικές για να υιοθετήσεις την τάση. Κοστίζουν μόνο €33.99. 

Tags Metallic, trend, fashion, style, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2393 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3508 s // Total time: 2.5901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X