Αγγελική Νικηφόρου: Η περιπέτεια υγείας που βίωσε η παρουσιάστρια! 


Αγγελική Νικηφόρου: Η περιπέτεια υγείας που βίωσε η παρουσιάστρια! 

Εξηγεί τους λόγους που διεκόπη η τηλεοπτική συνεργασία με τη Χρύσω Λέφου

Η Αγγελική Νικηφόρου είναι μία από τις πιο θετικές και αισιόδοξες παρουσίες στην κυπριακή τηλεόραση, η οποία μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε τη μαγειρική εκπομπή του ΡΙΚ “Χρυσές Συνταγές”, όπου μαζί της βρισκόταν και η Χρύσω Λέφου.

Ωστόσο, η συνεργασία δεν συνεχίστηκε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν  και γράφτηκαν αρκετά για τη σχέση των δύο γυναικών. 

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό TVμανία αποκάλυψε: “Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου η οποία και αντιμετωπίστηκε, ενώ με δίδαξε πως πρέπει να φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου και να κάνω επιλογές πιο ταιριαστές με τη ψυχή μου [...] Όταν μίλησα στο τηλέφωνο μαζί με τις κορούδες μου (Χρύσω Λέφου και Γαλάτεια Παμπορίδη) ήταν μεν αγχωμένες για τις αλλαγές που θα έφερνε στην εκπομπή η αποχώρησή μου, αλλά και οι δύο με συμβούλεψαν να κοιτάξω να ακολουθήσω αυτό που με κάνει χαρούμενη και καλά”.

Κατόπιν, αναφερόμενη στην περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της, είπε: “Δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή μου αλλά αυτή η περιπέτεια με βοήθησε να αγκαλιάσω πιο ολοκληρωμένα τη ζωή”. 


 

Tags αγγελικη νικηφορου, ρικ, παρουσιαστρια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, χρυσες συνταγες, εκπομπη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2459 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3669 s // Total time: 2.6128 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X