Χριστίνος Πίπης – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Το υπέροχο γαμήλιο πάρτι στην Κύπρο! [εικόνες & βίντεο]


Χριστίνος Πίπης – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Το υπέροχο γαμήλιο πάρτι στην Κύπρο! [εικόνες & βίντεο]

Η εντυπωσιακή διακόσμηση, οι λαμπεροί καλεσμένοι και το πάρτι με γνωστό Κύπριο τραγουδιστή!

Ο Χριστίνος Πίπης και η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, μετά τον ζηλευτό γάμο που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι, στη Σίφνο, παρουσία πολύ στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν γαμήλιο πάρτι και στην Κύπρο για όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά τους την ημέρα του γάμου τους.

Το πάρτι του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 26 Οκτωβρίου, στο Alasia Boutique Hotel, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού. 

Το γλέντι άρχισε, ωστόσο, από νωρίς καθώς εντοπίσαμε αναρτήσεις στα social media με τη Θέλξια να περνάει εν μέρει τη διαδικασία των παραδοσιακών αλλαμάτων. 

Η διακόσμηση του χώρου στο γαμήλιο πάρτι ήταν συγκλονιστικά όμορφη, με ροζ ανθοσυνθέσεις στα τραπέζια, λαμπάκια που έκαναν το σκηνικό απόλυτα ρομαντικό και χαλιά που προσέδιδαν μία boho και ταυτόχρονα cozy πινελιά στον χώρο.  

Στο πάρτι του ζευγαριού παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz, ανάμεσά τους ο Νικόλας Ιωαννίδης, η Άντρεα Κυριάκου, ο Ανδρέας Ζαννετίδης, η Χριστίνα Κυριάκου, η Ανδρεάνα Φραγκούδη κα. 

Το ζευγάρι δεν δίστασε να χορέψει ξανά μία υπέροχη χορογραφία μπροστά στους καλεσμένους του ενώ αργότερα τη διασκέδαση του πάρτι ανέλαβε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags χριστινος πιπης, θελξια βαλερια φραγκουδη, πάρτι, γαμηλιο παρτι, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9853 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3359 s // Total time: 3.3212 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X