Κρέμες προσώπου που καταπολεμούν τα ορατά σημάδια γήρανσης και τις ατέλειες


Κρέμες προσώπου που καταπολεμούν τα ορατά σημάδια γήρανσης και τις ατέλειες

Φροντίδα για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα του προσώπου σου.

O οίκος Guerlain με την αποδεδειγμένη πια τεχνολογία της BlackBee Repair ενσωματώθηκε σε μια μοναδικά ισχυρή νέα σειρά από κρέμες Abeille Royale, που είναι σχεδιασμένη να καταπολεμά αποτελεσματικά τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

Τώρα για τη γενιά των Abeille Royale του 2019, η σειρά με τις δύο κρέμες ημέρας και τη μια κρέμα νυκτός, εμπλουτίστηκε με μια ολοκληρωτικά καινούρια κρέμα ημέρας, τη Mattifying Day Cream.

Σκεφτείτε την φροντίδα του δέρματος που αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, και είναι ειδικά σχεδιασμένη για λιπαρό/μεικτό δέρμα, στοχεύοντας παράλληλα στις ατέλειες. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κρέμα που θα καταπολεμήσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης ή μία που έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση των ατελειών… Τώρα μπορείτε να έχετε και τα δύο σε μια κρέμα.

Το μεικτό δέρμα είναι το μη ισορροπημένο δέρμα, που συχνά υποφέρει από το υπερβολικό σμήγμα στη ζώνη Τ και από αρκετά σημεία ξηρότητας. Με την ηλικία, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να κάνει το δέρμα πιο ευάλωτο και να καταστρέψει το φυσικό φραγμό του.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Οι ρυτίδες γίνονται πιο αισθητές σε περιοχές ξηρότητας του δέρματος, οι πόροι εμφανίζονται μεγαλύτεροι στα λιπαρά σημεία και το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο στους καθημερινούς περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.

Μέχρι τώρα, η ανάγκη για ένα προϊόν διπλής δράσης που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τόσο τα σημάδια της γήρανσης όσο και τις ατέλειες του δέρματος έχει σε μεγάλο βαθμό παραβλεφθεί από την αγορά.

R I C H & D AY  C R E A M

Κι αν πάλι η επιδερμίδα σου είναι ξηρή ή κανονική εφάρμοσε την Rich Day Cream ή Day Cream αντίστοιχα. Και οι δυο αυτές κρέμες συσφίγγουν, λειαίνουν και φωτίζουν το δέρμα. Εκτός από μέλι και αποκλειστικό βασιλικό πολτό περιέχουν και βιταμίνη C, ένα πρωτοποριακό αντιοξειδωτικό συστατικό που προστατεύει το δέρμα από τις φθορές του ήλιου. Ρυτίδες και λεπτές γραμμές μειώνονται, η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται και το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό.

M A T T I F Y I N G D A Y  C R E A M

Αφού προετοιμάσεις σωστά το δέρμα σου, χρειάζεσαι μια κρέμα ημέρας που θα μεταμορφώσει άμεσα την επιδερμίδα σου με αποτελέσματα που διαρκούν, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου. Αν έχεις μεικτό προς λιπαρό δέρμα δοκίμασε την Mattifying Dat Cream η οποία συσφίγγει, λειάνει και διορθώνει ατέλειες με αποτέλεσμα η υφή του δέρματος να είναι πιο εκλεπτυσμένη. Σαν κύριο συστατικό έχει μέλι, αποκλειστικό βασιλικό πολτό και εκχύλισμα πρόπολης που έχει αντιοξειδωτική  δράση,  ρυθμίζει τη λιπαρότητα και δρα κατά των βακτηρίων. 

N I G H T   C R E A M

Ολοκλήρωσε την φροντίδα της επιδερμίδας σου με την Night Cream η οποία συσφίγγει, λειάνει, σχηματίζει το οβάλ του προσώπου και είναι ιδανική για το λαιμό. Με μέλι, αποκλειστικό βασιλικό πολτό και βιταμίνη Ε που βελτιώνει την δράση της νυχτερινής ανάπλασης και διεγείρει τη παραγωγή ελαστίνης. Το περίγραμμα του προσώπου σχηματίζεται ξανά, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα είναι πιο σφριγηλό και πιο ανορθωμένο.

Tags Guerlain, GUERLAIN ABEILLE ROYALE, face, Anti-Aging, antiaging, beauty, συσφιξη, αντιγηρανση, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0321 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3502 s // Total time: 2.3823 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X