Το TopShop - TopMan κοντά στους φοιτητές


Το TopShop - TopMan κοντά στους φοιτητές

Xάρισε δώρα, προσέφερε υπηρεσίες personal stylist και έδωσε εκπτωτικά κουπόνια μέχρι και 25% σε όλα του τα προϊόντα.

Η νέα φοιτητική χρονιά ξεκίνησε με τα καθιερωμένα πλέον, Unifest και το αγαπημένο μας brand TopShop – TopMan βρέθηκε εκεί. Xάρισε δώρα, προσέφερε υπηρεσίες personal stylist και έδωσε εκπτωτικά κουπόνια μέχρι και 25% σε όλα του τα προϊόντα.

TopShop και TopMan έδωσαν τον παρών τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έκαναν τα open days ακόμα πιο ενδιαφέροντα για τους φοιτητές.  Η παρουσία του TopShop – TopMan ήταν ιδιαίτερα αισθητή αφού οι περισσότεροι φοιτητές έλαβαν μέρος στον τροχό της τύχης που είχε στηθεί, όπου όλοι μπορούσαν να κερδίσουν Vouchers αξίας 15% , 20% και 25% αλλά και stylish τσάντες που βρίσκονταν σε vending machine. Στον χώρο επίσης βρέθηκαν και εξειδικευμένοι personal stylists του TOPSHOP –TOPMAN όπου ενημέρωναν τους φοιτητές για την μοναδική υπηρεσία Personal Stylist, που προσφέρει το brand στα καταστήματα του, έδιναν στιλιστικές συμβουλές και τους προέτρεπαν να κλείσουν ένα δωρεάν ραντεβού στο TopShop – TopMan του Nicosia Mall για μια προσωπική στιλιστική εμπειρία.

Στα καταστήματα TopShop – TopMan έχουν ήδη προστεθεί τα πασίγνωστα brands Reebok, Champion, Skinny Dip και Jovonna London.

Οι φοιτητές έχουν για όλο το χρόνο 10% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα TopShop – TopMan σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα.

Tags topshop, good life, φοιτητες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9742 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3776 s // Total time: 2.3518 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X