Beauty Is All Around: Τα workshops που δεν πρέπει να χάσεις


Beauty Is All Around: Τα workshops που δεν πρέπει να χάσεις

Στις 2 Νοεμβρίου στο Aelia Wellness θα αφυπνίσεις τις αισθήσεις και τη δημιουργικότητά σου.

Το ολοήμερο event των Madamelefo #BeautyIsAllAround, με workshops και εκλεκτούς προσκεκλημένους, πλησιάζει και είναι μια καλή αφορμή να ριλαξάρεις, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις και τη δημιουργικότητά σου.

Το διαδικτυακό lifestyle "περιοδικό" www.madamelefo.com της Λένας Τσουκαλά και της Στέλλας Βασιλοπούλου, διοργανώνει τα #BeautyIsAllAround Workshops. Στις 2 Νοεμβρίου 2019 λοιπόν, ραντεβού στο Aelia Wellness Retreat στον Αναλυόντα. Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα; Το ολοήμερο Madamelefo #BeautyIsAllAround περιλαμβάνει workshops με εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Μάθετε πιο κάτω τις λεπτομέρειες...

Jo Malone London Workshop

Στο Jo Malone London Workshop, θα ξυπνήσεις τις αισθήσεις σου, θα ταξιδέψεις στο κόσμο των αρωμάτων και θα ανακαλύψεις τα αρώματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου. Με τη βοήθεια του Χρήστου Ιορδάνου, PR Ambassador της Jo Malone London, θα μάθεις τι είναι το Fragrance Combining και θα βρεις το δικό σου, εξατομικευμένο άρωμα.

Yoga & Meditation

Αναζωογόνησε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σου, με πρακτικές γιόγκα και διαλογισμού, παρέα με την Γαβριέλλα Παπέττα, instructor στο natural healing και το kundalini yoga. Με ιδιαίτερη έμφαση στο Theta healing και το Crystal Healing, θα νιώσεις αναζωογονημένη για ένα νέο ξεκίνημα.

Bouquet Creation & Table Dressing

Στο δεύτερο workshop η Splendid Events και η Μέλανη Ποταμίτου θα σε μυήσει στον μαγικό κόσμο των λουλουδιών. Η Μέλανη θα σε καθοδηγήσει μαζί με την ομάδα της για να φτιάξεις την τέλεια ανθοδέσμη αλλά και να παρουσιάσεις ένα όμορφο τραπέζι για τους καλεσμένους σου πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φorm activewear

Κατά τη διάρκεια του event θα γνωρίσεις τη Μάρα και την Αγνή, με τα Φorm Activewear τους. Τα Φorm Activewear είναι "ναός" της θηλυκότητας για τις πιο cool εμφανίσεις σου κάθε μέρα, όλη μέρα!

Η εμπειρία

Στο μεταξύ, οι Madamelefo θα σε καλωσορίσει με δροσερά ποτά, θα πάρεις με τις υπόλοιπες κοπέλες το brunch σου, θα απολαύσεις το καφεδάκι σου και στο τέλος, θα φύγεις με ένα έξυπνο goody bag, γεμάτο με όμορφες εκπλήξεις! Όλα είναι μέρος του ταξιδιού παρέα με νέες φίλες και νέες ανακαλύψεις.

Ετοιμάσου λοιπόν, να περάσεις παρέα με τις Madamelefo μια αξέχαστη ημέρα! Θα σε περιμένουν στις 2 Νοεμβρίου στο Aelia Wellness Retreat στον Αναλυόντα, σ’ ένα πραγματικά όμορφο χώρο, ανάμεσα στην παρθένα φύση, στα περίχωρα της Λευκωσίας. Το ολοήμερο πρόγραμμα με τα workshops είναι έτοιμο, και θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις, να εμπνευστείς και να γνωρίσεις και νέες φίλες!

Last chance: Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και τα εισιτήρια εξαντλούνται, κάνε την κράτησή σου εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αγορά εισιτηρίου επικοινώνησε στο τηλ. 99825093. Σε περίπτωση που επιθυμείς να διανυκτερεύσεις στο Aelia Wellness Retreat, επικοινώνησε για κρατήσεις στο τηλ. 22 015590

Tags Beauty Is All Around, workshops, beauty, Ομορφια, Madamelefo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2056 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2036 s // Total time: 2.4092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X