Πήγαμε στα Cyprus Responsible Business Awards 2019


Πήγαμε στα Cyprus Responsible Business Awards 2019

Δείτε τους επώνυμους που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με αθρόα συμμετοχή και περισσότερους από 200 επιφανείς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, θεσμικών φορέων, της Ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας αλλά και εκπροσώπων κοινωφελών οργανισμών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 η τελετή απονομής των Cyprus Responsible Business Awards 2019. Τα βραβεία που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο από δύο κορυφαίους στο χώρο τους Ομίλους, τον Εκδοτικό Οίκο Δία και Τηλεόραση Σίγμα και την Boussias Communications ανέδειξαν τις άριστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις κάθε υπεύθυνης επιχείρησης η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρίνα Χατζηκώστα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Α. Τσιόλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούνται σωστές προϋποθέσεις και να προσφέρονται κίνητρα, τα οποία επιβραβεύουν τις προσπάθειες όσων εργάζονται και προωθούν την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την πρόοδο με θεμιτά μέσα. Ιδιαίτερης σημασίας, είπε, είναι οι προσπάθειες που εστιάζουν εμφαντικά στην αξία και στις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, οι οποίες επιδεικνύουν ωστόσο τον απαιτούμενο σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Χρυσός Χορηγός των βραβείων ήταν η CYTA ενώ υποστηρικτές ήταν οι: CONEQ, HERCULES , η Landas Colour και η Sans Frontieres.
Χορηγός Επικοινωνίας: EconomyToday

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags Cyprus Responsible Business Awards 2019, socialite, social life, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8655 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5805 s // Total time: 3.4460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X