Κατερίνα Γερονικολού: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη


Κατερίνα Γερονικολού: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Πώς βιώνει η ηθοποιός αυτή τη συνθήκη στη σχέση της! 

Η σχέση τους κρατάει μόλις δυο χρόνια και φαίνονται πολύ ταιριαστοί και ερωτευμένοι! Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη, την οποία έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τον γάμο του με τη Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γερονικολού: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός ανέφερε: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω τόσο πολύ, γιατί δεν είναι δικό μου παιδί και είναι δυο άλλων ανθρώπων, οπότε είναι λίγο δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για αυτό. Παρόλα αυτά δεν βρίσκω δυσκολία, όταν υπάρχει καλή θέληση και κυλάνε όλα ομαλά..Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να ενσωματωθούν όλοι σε ένα καινούργιο σχήμα".

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς το βιώνει η ίδια όλο αυτό, ανέφερε συγκεκριμένα: "Έτσι όπως το περιγράφεις, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου, χωρίς να υπάρχει γάμος. Είναι ένας άνθρωπος του συντρόφου σου, που πρέπει ουσιαστικά να αποκτήσετε σχέση. Αυτό έχει αμηχανίες, αλλά έχει και πολύ ωραία κέρδη σε περίπτωση που αυτό πετύχει". Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

 

 

 

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, βασω λασκαρακη, γιαννης τσιμιτσελης, Κατερίνα Γερονικολού, κόρη, ΔΕΣΜΟΣ, σχεσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3011 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4153 s // Total time: 2.7164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X