Πέντε μπαχαρικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους


Πέντε μπαχαρικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Πρόσθεσε τα στο φαγητό σου και θα καταλάβεις τη διαφορά, όταν ανεβείς στη ζυγαριά! 

Το ήξερες εσύ ότι τα μπαχαρικά εκτός από νοστιμιά, βοηθούν και στην απώλεια βάρους;

Όχι όλα κάποια από αυτά. Και καλό θα ήταν να τα προσθέτεις στα φαγητά που φτιάχνεις, καθώς ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σου και σε βοηθούν να χάσεις κιλά. Δείτε πιο κάτω ποια είναι αυτά τα "μπαχαρικά-θαύμα" που δημοσίευσε το faysbook.gr:  

Κανέλα

Η κανέλα περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό και  μειώνει το αίσθημα της πείνας ενώ ενισχύει το αίσθημα κορεσμού. Επίσης, μειώνει το πρήξιμο και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Πάπρικα

Την λατρεύουν οι περισσότεροι στην γλυκιά μορφή της ενώ σε πολλούς αρέσει και καυτερή. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και συμβάλει θετικά στο έντερο σου. Κατανάλωση πάπρικα στο κοτόπουλο ή στις πατάτες σου.

Πιπέρι Καγιέν

Περιέχει ένα συστατικό που βοηθάει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, μειώνει την όρεξη και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Ακόμα, ανακουφίζει από τον πόνο αφού χρησιμοποιείτε και σε φαρμακευτικά προϊόντα.

Τζίντζερ

Το τζίντζερ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ενώ περιέχει και καψαϊκίνη που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να κάνει περισσότερες καύσεις.

Κουρκουμάς

Περιέχει βιταμίνες Ε, Κ και ψευδάργυρο. Περιέχει κουρκουμίνη που έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθάει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Μειώνει αισθητά το πρήξιμο και διευκολύνει την διαδικασία της πέψης.

Tags ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, Διατροφή, ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2544 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3637 s // Total time: 2.6181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X