Αφροδίτη Γεωργίου: Τι αποκάλυψε για τα κιλά της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της;


Αφροδίτη Γεωργίου: Τι αποκάλυψε για τα κιλά της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της;

Η χιουμοριστική απάντηση της παρουσιάστριας!

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, "Για το καλό σου", Αφροδίτη Γεωργίου και το χαμόγελο της "προδίδει" την χαρά και την ανυπομονησία της.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτα της με τον Στέφανο Στυλιανού, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία δώδεκα χρόνια και τον Οκτώβριο του 2018 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Γεωργίου: Μάθαμε το θέμα που θα έχει στην πρεμιέρα της εκπομπής της στο ΣΙΓΜΑ και εντυπωσιαστήκαμε!

Τις προηγούμενες ημέρες, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Όλα Καλά" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα κιλά της εγκυμοσύνης της! Με χιουμοριστικό ύφος, η Αφροδίτη Γεωργίου ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν τα μετρώ Κωνσταντίνα μου, εδώ δεν τα μετρούσα πριν που είχα θέμα…προσπαθώ να μην βάλω πάρα πάρα πολλά γιατί δεν έχω και πολύ περιθώριο…". Δείτε πιο κάτω σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

 

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αφροδίτη γεωργιου, εγκυμοσύνη, κιλά, παρουσιαστρια, για το καλο σου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3253 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3650 s // Total time: 2.6903 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X