Τρεις μάσκες προσώπου για άμεση τόνωση της επιδερμίδας σε μόλις δυο λεπτά


Τρεις μάσκες προσώπου για άμεση τόνωση της επιδερμίδας σε μόλις δυο λεπτά

Zήσε την άμεση και αποτελεσματική εμπειρία ομορφιάς.

Για εσένα που θέλεις μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα σε ελάχιστο χρόνο, μπορείς στο ντους ή σε στιγμές χαλάρωσης να ανανεωθείς με μόνο 2 λεπτά και 2 φυσικά συστατικά. Διαλέξτε ποια από τις τρεις νέες Nuxe Insta Masque ταιριάζει σε εσένα ή δοκίμασε και τις τρεις συνδυάζοντας τις και ζήσε την άμεση και αποτελεσματική εμπειρία ομορφιάς.

INSTA-MASQUE EXFOLIATING + UNIFYING MASK

Αυτή η μάσκα απολέπισης είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες με άρωμα από νότες τριαντάφυλλου. Εφάρμοσε την στο πρόσωπο σου αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Άφησε την για 2 λεπτά και στην συνέχεια χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις κάνε μασάζ μέχρι η γέλη να μετατραπεί σε λαδί και ξέπλυνε με νερό. Χάρη στα 2 φυσικά συστατικά της, το ροδόνερο συνοδευμένο με λάδι μακαντέμια, αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό και λαμπερό.

INSTA-MASQUE DETOXIFYING + GLOW MASK

Ετοιμάσου για μια γρήγορη εμπειρία αποτοξίνωσης. Αυτή η μάσκα με άρωμα περγαμόντο και νότες από ξύσματα ξύλου είναι ιδανική για να διευκολύνει την απομάκρυνση των ρύπων της επιδερμίδας, χάρη στην πορώδη επιφάνεια της. Εφάρμοσε την στο πρόσωπο σου μία ή δύο φορές την εβδομάδα αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου λάμψη. Άφησε την για 2 λεπτά και στην συνέχεια βρέχοντας τα δάχτυλα σου κάνε κυκλικό μασάζ. Ξέπλυνε με νερό. Χάρη στα 2 φυσικά συστατικά της, το ροδόνερο συνοδευμένο με ενεργό άνθρακα μπαμπού αφήνει το δέρμα λαμπερό.

INSTA-MASQUE PURIFYING + SMOOTHING MASK

Απόλαυσε αυτή την πράσινη μάσκα με φρουτώδες άρωμα από σύκο και Ylang-ylang.  Ιδανική για καθαρισμό του προσώπου χωρίς να  αφυδατώνει την επιδερμίδα. Εφάρμοσε την στο πρόσωπο σου μία ή δύο φορές την εβδομάδα αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μια ματ εμφάνιση. Άφησε την για 2 λεπτά και στη συνέχει κάνε μασάζ μέχρι να μετατραπεί σε λάδι. Ξέπλυνε την με νερό. Χάρη στα 2 φυσικά συστατικά της, το ροδόνερο συνοδευμένο με άργιλο απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και συσφίγγει τους πόρους.

 

Tags Nuxe Insta Masque, nuxe, beauty, face, masks, masque, MASK, ΜΑΣΚΕΣ, μασκα, προσωπο, Ομορφια, μασκες προσωπου, face mask


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0881 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3695 s // Total time: 3.4576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X