Chiara Ferragni: Η αναδημοσίευση από επώνυμη Κύπρια και η selfie με Ελληνίδα παρουσιάστρια


Chiara Ferragni: Η αναδημοσίευση από επώνυμη Κύπρια και η selfie με Ελληνίδα παρουσιάστρια

Η διάσημη blogger τους μαγνήτισε όλους!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, το "Calzedonia Leg Show" στην Βερόνα της Ιταλίας. Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν τους, ανάμεσα σε αυτούς η διάσημη blogger, Chiara Ferragni, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο με τη σέξι εμφάνιση της!

Στο εντυπωσιακό σόου, βρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, η Άντρεα Κυριάκου, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Δέσποινα Καμπούρη και τα social media των τριών πήραν "φωτιά".

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με μια Dior παραμυθένια δημιουργία 

Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε, ήταν το γεγονός πως η Chiara Ferragni έκανε αναδημοσίευση το story που ανήρτησε η Άντρεα Κυριάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο απεικόνιζε τη διάσημη blogger να κάνει μια μίνι πασαρέλα, backstage!

Οι selfies με την πανέμορφη Chiara Ferragni αμέτρητες και ανάμεσα σε αυτές, πόζαρε στο πλάι της και η Ελληνίδα παρουσιάστρια, Δέσποινα Καμπούρη, με την οποία φόρεσαν παρόμοιο outfit! Δείτε πιο κάτω σχετικά στιγμιότυπα:

 

 

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, Chiara Ferragni, αντρεα κυριακου, Δεσποινα Καμπούρη, BLOGGER, calzedonia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6203 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3107 s // Total time: 2.9309 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X