Στη 15η πορεία της Europa Donna με τις ροζ φιγούρες


Στη 15η πορεία της Europa Donna με τις ροζ φιγούρες

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Πέραν κάθε προσδοκίας και με τη συμμετοχή 10,000 και πλέον πολιτών, όλων των ηλικιών που έδωσαν και φέτος δυναμικά το παρών τους, πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη πορεία που γίνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο και που διοργάνωσε για 15η χρονιά η Europa Donna Κύπρου.

Οι συμμετέχοντες, περπάτησαν κρατώντας 575 ροζ φιγούρες που αντιπροσώπευαν τα νέα περιστατικά με καρκίνο του μαστού που καταγράφηκαν το 2018 σε γυναίκες, 6 μπλε φιγούρες που αντιπροσώπευαν τα  νέα περιστατικά που καταγράφηκαν σε άνδρες, και 135 λευκές Φιγούρες που αντιστοιχούσαν στο αριθμό των ασθενών που δυστυχώς, έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας του καρκίνου του μαστού τη χρονιά που πέρασε.  Για πρώτη φορά φέτος, οι πολίτες κρατούσαν επίσης 59 νέες γαλαζοπράσινες φιγούρες, οι οποίες αντιπροσώπευαν τις ασθενείς που διαγνώστηκαν με καρκίνο των ωοθηκών, το 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Europa Donna Κύπρου από φέτος, έχει ανοίξει την αγκαλιά της και σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, όπως αντιστοίχως έχει πράξει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Europa Donna.

Αμέσως μετά την Πορεία, η οποία κατευθύνθηκε όπως κάθε χρόνο στο κτίριο της Astro Bank στο κέντρο της Λευκωσίας, οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης και σχημάτισαν τη μεγαλύτερη ανθρώπινη ροζ κορδέλα, χαρακτηριστικό έμβλημα της Europa Donna, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας, ελπίδας και συμπαράστασης.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags 15η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, κοσμικα, social life, socialite, europa donna


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2639 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2235 s // Total time: 2.4874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X