Πέντε προϊόντα μακιγιάζ που σίγουρα θα εντάξουμε στο φθινοπωρινό μας νεσεσέρ


Πέντε προϊόντα μακιγιάζ που σίγουρα θα εντάξουμε στο φθινοπωρινό μας νεσεσέρ

Προϊόντα που θα σου χαρίσουν το look που επιθυμείς αυτή τη σεζόν.

Οι οίκοι ομορφιάς έχουν λανσάρει ήδη όλα τα νέα τους προϊόντα και η αλήθεια είναι πως μας έχουν ενθουσιάσει! Η κάθε γυναίκα ψάχνει αυτό που αρμόζει στο δικό της τύπο δέρματος αλλά και στο look που θέλει να υιοθετήσει, είτε αυτό είναι natural είτε κάτι πιο έντονο για ξεχωριστά events.

Η beauty editor του ilovestyle.com επέλεξε και σας παρουσιάζει τα πέντε αγαπημένα της προϊόντα που θα βρείτε στην κυπριακή αγορά:

CHANEL, LE GEL PAILLETÉ  

Πλούσια φόρμουλα του το εμπλουτίζει και το τονίζει, κάνοντας τη γυναίκα που το φοράει να αντανακλά ένα λαμπερό ημίφως στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ.

CLARINS, JOLI BLUSH

Μακράς διάρκειας ρουζ με έντονη διορθωτική δύναμη, τονίζει τα μάγουλα με μόνο ένα πέρασμα, επιτρέποντας σας να προσαρμόσετε την ένταση του χρώματος όπως επιθυμείτε.

DIOR, 5 COULEURS INTENSIF - EYE 517

Παλέτα που παρουσιάζει μια πιο ζεστή αρμονία που παίζει με γήινους τόνους - ανθρακί, μπορντό, μπρονζέ - γύρω από μια θεαματικά κίτρινη απόχρωση.

BOBBI BROWN, LUXE SHINE INTENSE LIPSTICK

Προσφέρει χρώμα και λάμψη για καλοσχηματισμένα χείλη με όγκο.  Με την πλούσια, μαλακτική σύνθεσή του, η οποία περιέχει υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα βοτάνων.

REVLON, PHOTOREADY CANDID ANTI-POLLUTION SETTING POWDER 

Πούδρα που καταπολεμά την ρύπανση ενώ ρυθμίζει και προστατεύει το δέρμα, αφαιρεί τις ατέλειες αφήνοντας την επιδερμίδα natural.

Tags Μακιγιαζ, Ομορφια, makeup, make-up, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8698 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3781 s // Total time: 2.2479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X