Ο Tommy Hilfiger λανσάρει τη δεύτερη TommyXMercedes - Benz Capsule συλλογή


Ο Tommy Hilfiger λανσάρει τη δεύτερη TommyXMercedes - Benz Capsule συλλογή

Είναι διαθέσιμη στην Κύπρο από την 1 Οκτωβρίου στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει το λανσάρισμα της δεύτερης ανδρικής capsule συλλογής TommyXMercedes-Benz για το Φθινόπωρο 2019, η οποία βασίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Η συλλογή για το Φθινόπωρο 2019 μπλέκει την κλασική Αμερικανική cool sportswear κληρονομιά του brand Tommy Hilfiger με τις καινοτόμες τεχνικές γνώσεις της, επί πέντε φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Formula One.

Η συλλογή TommyXMercedes-Benz για το φθινόπωρο 2019 είναι διαθέσιμη στην Κύπρο από την 1 Οκτωβρίου στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Η καμπάνια για τη συλλογή γιορτάζει τις κοινές αξίες του Tommy Hilfiger και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport για ποιοτική δεξιοτεχνία, ανθεκτικά σχέδια και καινοτομία. Στην καμπάνια εμφανίζεται το μοντέλο Corey Saucier και μία Mercedes-AMG S63 Coupé, δίνοντας ένα κινηματογραφικό "look and feel".

H συλλογή Tommy HilfigerXMercedes - Benz για το Φθινόπωρο 2019 περιλαμβάνει chino παντελόνια, car coat και café racer jacket τα οποία έχουν εξελιχθεί με λειτουργικά στοιχεία, όπως τα climate control τελειώματα στη χρωματική παλέτα του μαύρου, με λεπτομέρειες του κόκκινου, του λευκού και του μπλε. Η signature γραμμή του Tommy Hilfiger έχει επαναπροσδιοριστεί σε μια μινιμαλιστική προσέγγιση που εφαρμόζεται στα στριφώματα και στις μανσέτες, ενώ οι γραμμές σε έντονο μπλε προσθέτουν ένα απροσδόκητο twist στα κλασικά outerwear. Η συλλογή είναι κομψή και εκλεπτυσμένη και απευθύνεται στον σύγχρονο Τommy άνδρα.

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2018, ο Tommy Hilfiger έγινε ο επίσημος Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, συνεχίζοντας την παράδοση στον αθλητισμό, την οποία ο Tommy Hilfiger έχει αγκαλιάσει από τότε που ίδρυσε το brand του. Η συνεργασία με την καλύτερη ομάδα της Formula 1 στον κόσμο και την πρωτοπόρο στον τομέα των αυτοκινήτων ενισχύει το όραμα της Tommy Hilfiger να αναβαθμίζει και να επεκτείνει συνεχώς το brand σε αγορές κλειδιά για την επόμενη γενιά καταναλωτών Tommy Hilfiger.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση των #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz και TommyHilfiger.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Sarkk Abee ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα Tommy Hilfiger, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η Sarkk Abee ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand Calvin Klein στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η Sarkk Abee με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές Tommy Hilfiger και Tommy Jeans. Οι συλλογές Tommy Hilfiger είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά Tommy Jeans αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

Tags Tommy Hilfiger, fashion, FASHION NEWS, style, trend, TommyXMercedes - Benz, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5708 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5720 s // Total time: 3.1428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X