Ανακάλυψε το νέο άρωμα από τον οίκο Gucci


Ανακάλυψε το νέο άρωμα από τον οίκο Gucci

Παρουσιάζει απροσδόκητα και αινιγματικά συστατικά και ορίζεται από ένα στοιχείο του ρωμαϊκού χαμομηλιού.

Gucci Mémoire d'une Odeur

Σκέφτηκα ότι, βαθιά μέσα μας, το άρωμα είναι αυτό που ακόμη και με τα μάτια μας κλειστά, μας φέρνει σε μια συγκεκριμένη στιγμή μέσα στο διάστημα και το χρόνο. "Alessandro Michele".

Για τη νέα ιστορία αρωμάτων της Gucci, η μυρωδιά γίνεται εξερευνητής της δύναμης των αναμνήσεων, φέρνοντάς τες πίσω από το παρελθόν και κάνοντάς τες να ζουν στο παρόν μας. Παραβλέποντας προς τα πίσω και προς τα εμπρός, σε χρονολογική βάση, το παρόν και το παρελθόν συνδέονται με μια μοναδική γέφυρα που προβάλλει άμεσα στο μέλλον. Παρουσιάζεται ένα νέο παγκόσμιο άρωμα από τον οίκο Gucci. Ένα άρωμα που δεν έχει αποδοθεί σε μόνο ένα φύλο ή μόνη χρονική περίοδο. Παρουσιάζεται το Gucci Mémoire d'une Odeur.

Το Gucci Mémoire d'une Odeur είναι ένα ελιξίριο που δεν δίνει έμφαση  στο φύλο αλλά στην ατομικότητά, για να δημιουργήσει μια νέα οσφρητική οικογένεια την Aromatic Mineral. Η υπερβατική αυτή μίξη παρουσιάζει απροσδόκητα και αινιγματικά συστατικά και ορίζεται από ένα στοιχείο του ρωμαϊκού χαμομηλιού. Ο Alessandro Michele οραματίστηκε αυτό το συγκεκριμένο λουλούδι μέσα στο άρωμα, που αναμειγνύεται από τον κύριο αρωματοποιό Alberto Morillas.

Το ρομαντικό χαμομήλι του Gucci Mémoire d'une Odeur είναι διαρθρωμένο με πέταλα Ινδικού Coral Jasmine για τρυφερότητα, πολύτιμα μυκήρια για βάθος και ευγενή ξύλα, όπως ζεστό, φωτεινό σανταλόξυλο και ευάερο, λεπτό κέδρο, ισχυρό δέντρο με βαθιές ρίζες και ακαταμάχητη βανίλια.

Tags Gucci Mémoire d'une Odeur, Gucci, beauty, Ομορφια, αρωμα, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2554 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3669 s // Total time: 2.6224 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X