Η Ramona Filip αποκάλυψε αυτό που θέλαμε να μάθουμε! Δείτε τι περιέχει η βαλίτσα στα ταξίδια της!


Η Ramona Filip αποκάλυψε αυτό που θέλαμε να μάθουμε! Δείτε τι περιέχει η βαλίτσα στα ταξίδια της!

Η σχεδιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ποια items 

Η Ramona Filip λατρεύει τα ταξίδια και αρκετά συχνά τη βλέπουμε να πραγματοποιεί “αποδράσεις” στο εξωτερικό, με αρκετούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να τη ρωτάνε συνεχώς με πόσες αποσκευές ταξιδεύει, καθώς τη βλέπουμε πάντοτε κομψή και με διαφορετικά outfits. 

Διαβάστε ακόμα: Ramona Filip: Μας έβαλε στην γκαρνταρόμπα με τα παπούτσια της! 

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, τι παίρνει μαζί της για ένα διήμερο ταξίδι.

“Δεν συνηθίζω να φοράω τα πάντα, αλλά έχω μαζί μου όλα όσα χρειάζομαι για τις επαγγελματικές μου συναντήσεις, τις εξόδους μου, για τις βόλτες μου και τα δείπνα με τον σύζυγό μου”, έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της.

Χαρακτηριστικά για το πιο πρόσφατο ταξίδι της στην Αθήνα, είχε μαζί της, πέντε jeans, δύο ζευγάρια sneakers, δύο ζευγάρια ψηλά παπούτσια, τέσσερα από τα αγαπημένα της top από την προσωπική της συλλογή, ένα λευκό t-shirt, ένα δερμάτινο jacket, ένα blazer, μία clutch bag, δύο ζευγάρια γυαλιά καθώς επίσης και όλα τα beauty products της σε ένα τσαντάκι σε travel size. 
 

Tags Ramona Filip, βαλιτσα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, μόδα, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0378 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4175 s // Total time: 2.4553 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X