Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγησή του για την αντίδραση των παιδιών του μετά το διαζύγιο! 


Γιώργος Λιάγκας: Η εξομολόγησή του για την αντίδραση των παιδιών του μετά το διαζύγιο! 

“Ο μεγάλος μου γιος όταν χωρίσαμε με τη Φαίη…”

Ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίο βλέπουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΙ και στο ΣΙΓΜΑ στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, έκανε μία προσωπική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Σεπτεμβρίου, όσον αφορά στα παιδιά του μετά την απόφαση διαζυγίου από τη Φαίη Σκορδά. 

Διαβάστε ακόμα: Κάλια Ελευθερίου: Μιλά για τη συνεργασία της με το Γιώργο Λιάγκα και για το λόγο που την επέλεξε να είναι φέτος στην εκπομπή του 

“Αυτό που λες τώρα το βιώνω και εγώ πιο έντονα, γιατί είμαι μπαμπάς χωρισμένης οικογένειας. Ο μεγάλος μας γιος με τη Φαίη, όταν χωρίσαμε ήταν 5 χρονών. Με είχε ζήσει μέσα στο σπίτι. Είχε μνήμες. Ο μικρός όταν χωρίσαμε ήταν 2,5. Δεν πήρε χαμπάρι ποτέ. Ο μεγάλος ήταν πάντα πάνω μου, είχε τον μπαμπά σαν πρότυπο. Ο μικρός ήταν λίγος χαμένος. Και έλεγα “ρε Φαίη με αγαπάει μόνο ο ένας; Δε με αγαπάει ο άλλος;”. Και μου έλεγε “όχι. Και οι δυο όταν είναι μαζί μου, μού λένε για τον μπαμπά”. Όσο μεγαλώνει ο μικρός θέλει κι αυτός. Τους παίρνω τα Σαββατοκύριακα”, είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. 
 

Tags γιωργος λιαγκας, παιδια, γιος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5413 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3239 s // Total time: 2.8652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X