Μια μέρα αφιερωμένη στη φύση και την ομορφιά


Μια μέρα αφιερωμένη στη φύση και την ομορφιά

Κάνουμε πολλές προσπάθειες για να πετύχουμε το περιζήτητο work-life balance που συζητάμε συνεχώς. Στην ουσία όμως, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για να μην μας καταβάλλει το άγχος της καθημερινότητας, είναι να μάθουμε να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στην ήρεμη και θεραπευτική δύναμη της φύσης.

Να θυμηθούμε πως ο άνθρωπος χρειάζεται παύσεις. Να βγει από την πόλη. Να γνωρίσει, να εξερευνήσει και να συνδεθεί με την γη και με όλα της τα δώρα.

Εξόρμηση στον Αγρό

Ο Αγρός, είναι ένα από εκείνα τα χωριά της Κύπρου, που δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει. Ένας απίθανος ορεινός προορισμός, όπου συναντάς κάτι καινούργιο κάθε εποχή και γνωρίζεις ζεστούς, φιλόξενους ανθρώπους που αγαπούν αληθινά την παράδοση και την αγνή φυσική ομορφιά.

The Rose Factory της Οικογένειας Τσολάκη

Τέτοιους ανθρώπους συναντάς και στο The Rose Factory, όπου εδώ και 70 χρόνια, η Οικογένεια Τσολάκη γράφει τη δική της ιστορία στον Αγρό και μας δίνει μια ευχάριστη πρόταση για να ξεφύγουμε για τα καλά από τη ρουτίνα και να χαθούμε σε ένα παραδεισένιο ταξίδι ανάμεσα στα περίφημα τριαντάφυλλα.

Η Οικογένεια καλλιεργεί ρόδα της Δαμασκηνής στο ‘The Rose Factory’. Ένα μαγευτικό τοπίο στις βουνοπλαγιές του Αγρού όπου γίνεται η εξειδικευμένη απόσταξη των ρόδων, για να παραχθεί το ροδόσταγμα Αγρού και  το αιθέριο έλαιο των λουλουδιών για την παρασκευή εκλεκτών προϊόντων, τροφίμων και καλλυντικών.

Στο The Rose Factory, απολαμβάνετε δωρεάν ξενάγηση και χάνεστε στις μεθυστικές ευωδιές ενώ μαθαίνετε για το μάζεμα, τη διαδικασία και δημιουργία διάφορων προϊόντων όπως ροδόσταγμα Αγρού, τσάι,  αρώματα και σοκολάτες, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε.

Εδώ, ανθίζει η ομορφιά

Κατά την επίσκεψη σας ανακαλύπτετε και τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου ως ελιξίριο υγείας και ομορφιάς και δοκιμάζετε τα πρώτα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά στην Κύπρο, ‘Venus Rose Cosmetics’. Δεν περιέχουν καθόλου παραβένες, PPG, συνθετικά αρώματα και σιλικόνες, ενώ ο συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέριων ελαίων χαρίζουν μια αγνή και ευχάριστη νότα στην καθημερινή φροντίδα και περιποίηση.

Απόδραση στα ρόδα… και τα δώρα τους

Αφήστε λοιπόν τον καναπέ, το τηλεχειριστήριο, τις δουλειές του σπιτιού (που δεν θα τελειώσουν ποτέ άλλωστε) και αποδράστε στο The Rose Factory στον Αγρό, για μια εναλλακτική εκδρομή που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και πολύτιμες στιγμές ομορφιάς. Μάθετε περισσότερες  πληροφορίες εδώ.

TIP: Εάν χαθείτε στο χωριό, ψάξτε να βρείτε το μεγάλο 3D περιστρεφόμενο τριαντάφυλλο για να βρείτε το THE ROSE FACTORY

Tags rose factory, αγρος, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3264 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3127 s // Total time: 2.6391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X