Άντρη Σεργίου: Η νέα ηθοποιός της "Γαλάτειας" μιλά για τον ρόλο της


Άντρη Σεργίου: Η νέα ηθοποιός της "Γαλάτειας" μιλά για τον ρόλο της

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νεαρή ηθοποιός.

Νέα πρόσωπα βλέπουμε φέτος στις οθόνες μας, μέσα από τη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ "Γαλάτεια". Ένα από αυτά είναι και η ηθοποιός Άντρη Σεργίου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "OK!". 

Η νεαρή ηθοποιός είναι μόνο 24χρονών και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το θέατρο. Όπως εξομολογήθηκε στο δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, εδώ και χρόνια ήθελε να συμμετάσχει στη «Γαλάτεια», κάτι που είχε επιδιώξει και στο παρελθόν: "Μια δουλειά που ξεχωρίζω... Είχα βρεθεί σε ακρόαση της σειράς πριν από δύο χρόνια, όταν τελείωνα τη σχολή. Ο σκηνοθέτης της σειράς, κύριος Κώστας Κωστόπουλος, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Δεν πέτυχε τότε, εφόσον δεν υπήρχε κάποιος ρόλος για εμένα. Φέτος ξαναπήγα στην ακρόαση κι έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας. Νιώθω ευλογημένη για όλους τους ρόλους που μου δόθηκαν".

Διαβάστε ακόμα: Πρωταγωνιστές της "Γαλάτειας" μιλούν για τον ρόλο τους στη σειρά στην Παρουσίαση Προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ

Η Άντρη Σεργίου υποδύεται την Τουρκοκύπρια "Ππεμπέ" λοιπόν και παρόλο που ο ρόλος της προοριζόταν για μερικά επεισόδια, τελικά συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. "Η Ππεμπέ είναι μια Τουρκοκύπρια, σύζυγος του Μεττίν… Αυτός ο ρόλος είναι πρόκληση για εμένα, γιατί έχω να διαβάσω τουρκικά -μου είπαν ότι έχω και την προφορά (γέλια)- και καθώς μιλώ κυπριακά πρέπει να θυμάμαι τις τουρκικές φράσεις ανάμεσα, τη σημασία τους, χωρίς να χάνεται η υποκριτική, γιατί είναι μια γλώσσα που δεν γνωρίζω. Δεν είναι εύκολο."

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αντρη σεργιου, Ηθοποιός, γαλατεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6931 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3031 s // Total time: 2.9963 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X