Νεκτάριος Αλεξάνδρου – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι εικόνες που δεν είδαμε από την επέτειο του γάμου τους!


Νεκτάριος Αλεξάνδρου – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι εικόνες που δεν είδαμε από την επέτειο του γάμου τους!

Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς πέρασε το ζευγάρι την πέμπτη επέτειο του γάμου του

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πριν από μερικές ημέρες γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους. Ο ποδοσφαιριστής φρόντισε ώστε η σύζυγός του να περάσει καταπληκτικά ολόκληρη τη μέρα της. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Αποκάλυψε τι της είπε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για το νέο της hair look!

Το πρωί που ξύπνησαν ο Νεκτάριος τής πρόσφερε ένα υπέροχο δώρο κόσμημα και ετοίμασε ένα καταπληκτικό σκηνικό έκπληξη για το βράδυ. Η παρουσιάστρια του "Όλα καλά" έμπαινε στο σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 μαζί με την κορούλα τους Αριάδνη, που μόλις είχε τελειώσει το μπαλέτο της. 

Το θέαμα που αντίκρισε ήταν παραμυθένιο. Το πάτωμα του σαλονιού τους ήταν γεμάτο ροδοπέταλα και το σκηνικό συμπλήρωναν φωτογραφίες από τα πέντε χρόνια γάμου τους, αναμμένα κεράκια και ένα τεράστιο μπαλόνι με τον αριθμό 5. 

Η κόρη τους έλαμπε από ευτυχία βλέποντας το πόσο ευτυχισμένοι είναι οι γονείς της. Η Κωνσταντίνα και η μικρή Αριάδνη κάθισαν στο πάτωμα και έβλεπαν τις φωτογραφίες, με την παρουσιάστρια να δακρύζει από συγκίνηση. Λίγο μετά ο ποδοσφαιριστής τούς ενημέρωσε πως θα περάσουν το βράδυ τους σε εστιατόριο της Λευκωσίας για δείπνο, όπου εκεί είχε προγραμματίσει να έρθει στο τραπέζι τους και μια όμορφη τούρτα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το ΟΚ! ήταν μια παραμυθένια μέρα.  

Πηγή: Περιοδικό “OK!”
 

Tags Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, επετειος, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8873 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5086 s // Total time: 2.3959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X