Η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder συνεχίζεται...


Η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder συνεχίζεται...

Με τη δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένο από τον Δούκα Χατζηδούκα και το λανσάρισμα του συλλεκτικού μπουκαλιού του \"iconic\" ορού Advanced Night Repair σε ροζ χρώμα.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τιμούμε την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder! Ξεκίνησε με μια οραματίστρια: την Evelyn H. Lauder. Διαπίστωσε πως οι γυναίκες τότε πέθαιναν από τη νόσο και κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτό. Προβληματισμένη από την έλλειψη της επίγνωσης, της χρηματοδότησης αλλά και των πόρων που απαιτούνται για να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια, η Evelyn αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό. Συν-δημιούργησε τη ροζ κορδέλα… και τα υπόλοιπα έχουν γράψει ιστορία!

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, λανσάρουμε το συλλεκτικό μπουκάλι του “iconic” ορού Advanced Night Repair σε ροζ χρώμα. Το μπουκάλι θα είναι στο χρώμα της εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διακοσμημένο με ένα βραχιολάκι σε ροζ χρώμα στο οποίο υπάρχει η κορδέλα του καρκίνου του μαστού. Στόχος αυτού του λανσαρίσματος, όπως και κάθε χρόνο είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Η ελπίδα για θεραπεία μας ενώνει όλους!

Η εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού των εταιρειών Estée Lauder συνεχίζεται, με τη δημιουργία ενός ακόμα συλλεκτικού βραχιολιού, σχεδιασμένου από τον Δούκα Χατζηδούκα.

Από το 1992 η Estée Lauder Companies πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού ξεκίνησε με την διανομή της χαρακτηριστικής ροζ κορδέλας από τα σημεία πώλησης των προϊόντων των μαρκών της εταιρείας, σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Estée Lauder από το 2005, έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται αποκλειστικά με τον γνωστό σχεδιαστή  Δούκα για το σχεδιασμό μιας statement συλλεκτικής σειράς βραχιολιών. Κάθε χρόνο το «ροζ βραχιόλι» του Δούκα αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και τυγχάνει θερμής αποδοχής από όλον τον κόσμο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet. Με την ευγενική συμμετοχή της, επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία, την σημασία της πρόληψης, ενισχύοντας δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας. Φωτογραφίζεται μαζί με τον Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2019 και συμβάλλει στη διάδοση του παγκόσμιου μηνύματος των εταιρειών Estée Lauder #TimeToEndBreastCancer.

To ροζ κορδελάκι γίνεται το απόλυτο σύμβολο της εκστρατείας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Rose-gold, τρισδιάστατο μας υπενθυμίζει πως μόνο ενωμένοι, όπως και οι δύο κορδέλες, μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του μαστού. Το διακοσμητικό μέταλλο πλαισιώνεται από δέρμα 100% φυτικής κατεργασίας που φέρει ανάγλυφες ραβδώσεις και δύο κουμπώματα χαραγμένα με την ροζ κορδέλα.

Τα βραχιόλια διατίθενται από τέλος Σεπτεμβρίου στη συμβολική τιμή των 10,50 ευρώ, από τα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Κύπρο.

Σκοπός της πώλησης είναι η πραγματοποίηση των στόχων της Europa Donna Κύπρου που στόχος είναι η υποστήριξη του σημαντικού έργου ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών με καρκίνο του μαστού και των οικογενειών τους, καθώς και η ενημέρωση των γυναικών παγκύπρια για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η εκστρατεία γίνεται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στο Europa Donna Κύπρου. 

Αποκτήστε το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή Dukas και λάβετε κι εσείς μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Μάθετε περισσότερα για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies στο ELCompanies.com/BreastCancerCampaign.

Tags Estee Lauder, Καρκίνο του Μαστού, Ομορφια, beauty, Δούκα Χατζηδούκα, ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8787 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2386 s // Total time: 3.1173 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X