Το πρωινό που έφτιαξα στο σπίτι! 


Το πρωινό που έφτιαξα στο σπίτι! 

Κάτι που απολαμβάνω να κάνω αλλά δεν έχω την ευκαιρία τόσο συχνά!

Κάθε πόσο έχουμε την ώρα και την όρεξη να φτιάξουμε πρωινό στο σπίτι; Πολύ σπάνια δυστυχώς! Εγώ προσωπικά στην Κύπρο δεν βρήκα ποτέ αυτή την ώρα! Είναι όντως το πιο σημαντικό γεύμα όλης της ημέρας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Μην φανταστείτε όμως! Και εγώ καιρό έχω να φτιάξω πλούσιο πρόγευμα! Ένιωσα όμως άλλος άνθρωπος! Πήρα αμέσως ενέργεια και ένιωσα πως το υπόλοιπο της ημέρας κύλισε τόσο εύκολα! Τώρα θα μου πείτε... μήπως είναι όλα στο μυαλό μας; Οι ειδικοί όμως έχουν να λένε πως εάν έχουμε ένα πλήρες πρόγευμα κάθε ημέρα θα νιώθουμε άλλοι άνθρωποι!

Έτσι σήμερα το πρωί απόλαυσα το γεύμα μου και εγώ στην κουζίνα μου με το καφεδάκι μου και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας! Αυγά Scrambled και ψωμί ολικής αλέσεως με καπνιστό σολομό και αβοκάντο! Νόστιμο πολύ! Μην χάσω την ευκαιρία μιας και αυτό δεν συμβαίνει και πολύ συχνά (λάθος μου το ξέρω) θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας! 

Ελπίζω να έχω πείσει και εσάς λίγο και να αφιερώνετε έστω και πέντε λεπτά κάθε πρωί για το δικό σας καλό! Τα φιλιά μου φίλοι μου! Να έχουμε μια υπέροχη ημέρα.

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, πρωινο, ΠΡΟΓΕΥΜΑ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9880 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5647 s // Total time: 2.5527 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X