Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους και μοιράστηκαν στιγμιότυπο που δεν είχαμε δει!


Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους και μοιράστηκαν στιγμιότυπο που δεν είχαμε δει!

Η ρομαντική στιγμή στον γάμο του ζευγαριού της ελληνικής showbiz ένα χρόνο πριν! 

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, έπειτα από μία μακροχρόνια σχέση και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε ακόμα: Υβόννη Μπόσνιακ: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της Ελένης 

Χθες, το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο ως παντρεμένοι και το πανέμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από τον γάμο τους.  

“Ένα χρόνο ως παντρεμένοι… Δέκα χρόνια ερωτευμένοι… Χρόνια μας πολλά καρδιά μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα, με αρκετούς followers της να σπεύδουν να αφήνουν όμορφες ευχές. 

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν ήταν και η Κύπρια σχεδιάστρια και πολύ καλή φίλη της Υβόννης Μπόσνιακ, Έφη Παπαϊωάννου, γράφοντας: “Αγάπες μου, χρόνια σας πολλά. Πάντα τόσο αγαπημένα και ερωτευμένα και γεμάτα με όλα τα καλά. Σας αγαπώ”. 


 

Tags αντωνης ρεμος, υβοννη μποσνιακ, Γαμος, επετειος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5838 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4655 s // Total time: 3.0493 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X