Η Rihanna αποθέωσε την θηλυκότητα στο fashion show της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης


Η Rihanna αποθέωσε την θηλυκότητα στο fashion show της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Η pop star έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα σόου που θα ζήλευε ακόμη και η Victoria Secret. 

Μπορεί το σόου της να μην είχε φτερά όπως τα δημοφιλή ντεφιλέ του αμερικανικού brand Victoria Secret ωστόσο η Rihanna κατάφερε μέσα σε σαράντα λεπτά, παρουσιάζοντας ένα performance-catwalk να αποθεώσει την θηλυκότητα και τη διαφορετικότητα. Το ντεφιλέ άνοιξε με την ίδια τη Rihanna στη σκήνη περιτριγυρισμένη από χορευτές και performers διαφορών σωματότυπων, ντυμένους φυσικά με εσώρουχα της συλλογής Savage X Fenty.

Την συνέχεια του σόου ανέλαβαν οι καλλιτέχνες Big Sean, A$AP Ferg, Migos ενώ ανάμεσα από τους χορευτές άρχισαν να εμφανίζονται supermodels όπως Gigi, Bella Hadid, Joan Smalls και Cara Delevingne. Επί σκηνής λοιπόν υπήρχαν skinny, petite και plus size γυναίκες ντυμένες με τις δημιουργίες της pop star και με την έμφαση να δίνεται στην κίνηση του σώματος αντί στο κλασσικό περπάτημα που βλέπουμε στην πασαρέλα.

Από τον Μάιο του περασμένου χρόνου που η Rihanna λάνσαρε την πρώτη της συλλογή εσωρούχων Savage X Fenty αποδεικνύει στον κόσμο της μόδας ότι τα εσώρουχα δεν χρειάζονται skinny μοντέλα με τέλειες αναλογίες για να δείχνουν σέξι. Το ντεφιλέ της Rihanna’s θα μεταδοθεί από το Amazon Prime Video στις 20 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό και η χρήση κινητών τηλεφώνων είχε απαγορευθεί στους καλεσμένους. 

Tags Savage x Fenty, Rihanna, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5747 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3391 s // Total time: 2.9138 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X