Μεγάλη η συγκίνηση στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα [εικόνες]


Μεγάλη η συγκίνηση στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα [εικόνες]

Σύσσωμο το ελληνικό πεντάγραμμο αποχαιρέτησε τον αγαπημένο τραγουδοποιό – Οι συγκλονιστικοί επικήδειοι που ακούστηκαν.

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς του σπουδαίου καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος “έφυγε” στον ύπνο του, σε ηλικία 63 ετών, από καρδιακή προσβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου.

Η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Σεπτεμβρίου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης με αρκετούς εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου και όχι μόνο να δίνουν το παρών τους, όπου μεταξύ αυτών είδαμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τη σύζυγό του Ελένη Ράντου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Διονύση Τσακνή, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Αλιάγα κα. 

Συγκλονιστικοί ήταν και επικήδειοι λόγοι που ακούστηκαν από τον γιατρό του καλλιτέχνη καθώς επίσης και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. 

“Στην εγχείρηση το 2000 έλεγε, “παιδιά εγώ δεν φοβάμαι τίποτα. Αν μπορούσα θα έπαιρνα την κιθάρα μου και θα έφευγα σε μια κορφή και όσο κρατήσω. Αλλά έχω ρε παιδιά μια κόρη 4 χρόνων και δεν θέλω να αφήσω στην Ελένη όλη την ευθύνη”, είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, είπε με λυγμούς: “Χθες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο . Από τη πρώτη στολή η που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια . Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία . Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο. Ο Λαυρέντης , ο Μελωδός μου, έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη , την κόρη του Κλάρα, τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκε τόσα χρόνια ο κόσμος και έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας. Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι, φίλε μου”.

Δείτε στην πιο κάτω gallery τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε το fthisgr: 
 

Tags λαυρέντης μαχαιρίτσας, κηδεία, επικηδειος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3826 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3263 s // Total time: 2.7089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X