Nέοι τρόποι για να "φορέσετε" τα αρώματα σας


Nέοι τρόποι για να "φορέσετε" τα αρώματα σας

Το Diptyque παρουσιάζει την συλλογή αξεσουάρ \"Prêt-à-Parfumer\".

Η συλλογή αξεσουάρ "Prêts à Parfumer" αποτελείται από ένα αρωματικό τατουάζ, μια αρωματική καρφίτσα και ένα αρωματικό βραχιόλι.

Draw me a perfume!

Το αρωματικό τατουάζ είναι μεταξύ ενός στολιδιού για τα ρούχα και  φορητού diffuser. Με μια γραφική, μπαρόκ διακόσμηση από σατέν ματ, μπορεί να εφαρμοστεί και να επαναεφαρμοστεί στο μέσα μέρος του καρπού, στη βάση του λαιμού σας ή την καμπύλη του ώμου σας έχοντας διάρκεια για όλη την ημέρα, προσθέτοντας έτσι στο σώμα σας γραφικές πινελιές, ενώ το άρωμα δίνει τη δική του αίσθηση με την μυρωδιά του Eau Rose, Do Son και του L'Ombre dans l'Eau αντίστοιχα.

Ties that bind!

Μια φορά, δύο φορές, ίσως ακόμη και τρεις φορές γύρω από τον καρπό σας! Παίξτε με το νήμα του και δέστε το στον καρπό σας! Το βραχιόλι περικλείει το άρωμα! Βγαίνει από το οβάλ μαύρο κουτί, έτοιμο να κοπεί στο επιθυμητό μήκος και μπορεί να συνδεθεί και αποσυνδεθεί όποτε θέλετε, χάρη σε ένα επίχρυσο κούμπωμα, έτσι κάθε φορά που κινείτε το χέρι σας απλώνει το άρωμά του. Το βραχιόλι διατίθεται με μυρωδιές Do Son, Eau Rose και Tam Dao.

Pin me to you!

Μια αρωματική καρφίτσα, εμπνευσμένη από τα αρωματικά κοσμήματα της Αναγέννησης. Στο κέντρο της καρφίτσας τοποθετείτε μια αρωματική πλακέτα με παρατεταμένο άρωμα Do Son, Eau Rose ή Fleur de Peau.

Βρείτε την νέα συλλογή αξεσουάρ "Prêts à Parfumer" αποκλειστικά στο πολυκατάστημα Debenhams, The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Tags Diptyque, αρωμα, perfume, Prêt-à-Parfumer, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7008 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3860 s // Total time: 3.0867 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X