Χριστιάνα Θεοδώρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο νέο της σύντροφο!


Χριστιάνα Θεοδώρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο νέο της σύντροφο!

Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην μαγευτική Λευκάδα.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου αφού εδώ και ένα χρόνο, ο έρωτας της "κτύπησε" την πόρτα.  

Η σχέση τους κατάφερε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως η ίδια το επέλεξε και τις τελευταίες ημέρες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού. Είναι ερωτευμένη και πλέον δεν επιθυμεί να το κρύψει.

Διαβάστε ακόμα: Χριστιάνα Θεοδώρου: Οι πρώτες τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της [εικόνες]

Η Χριστιάνα Θεοδώρου και ο σύντροφος της, Σπύρος το καλοκαίρι που μας πέρασε, απόλαυσαν μαζί και τις πρώτες τους διακοπές στην μαγευτική Λευκάδα.

Χθες, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, η ηθόποιος ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Σας έχω ήδη μιλήσει για το πιθηκάκι μου. Τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες από τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές που κάναμε μαζί. Μπορεί να μην βλέπετε το πρόσωπο του αλλά μπορείτε να δείτε το δικό μου, το οποίο είναι τόσο όμορφο όσο το δικό του. Γιατί είμαι χαρούμενη όταν είναι και αυτός. Και όταν δεν είμαι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να με κάνει να νιώσω καλύτερα…". Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση της ηθοποιού:

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, συντροφοσ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0589 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3465 s // Total time: 3.4053 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X