Mary Katrantzou: Στο Ναό του Ποσειδώνα το ντεφιλέ της 


Mary Katrantzou: Στο Ναό του Ποσειδώνα το ντεφιλέ της 

Για πρώτη φόρα θα παρουσιαστεί στο μνημείο ένα ντεφιλέ.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια η οποία βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας στις 3 Οκτωβρίου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα για ένα πολύ καλό σκοπό.

Η Mary Katrantzou θα παρουσιάσει τη συλλογή της Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Το ίδρυμα γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια, διοργανώνοντας αυτή τη μοναδική εκδήλωση, η οποία αποκτάει ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία αφού θα πραγματοποιηθεί στον Ναό του Ποσειδώνα, στον οποίο για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ιδιωτική εκδήλωση.

Το ίδρυμα "ΕΛΠΙΔΑ" κατάφερε να πάρει την άδεια από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), το οποίο θυμίζουμε ότι απέρριψε την αίτηση του οίκου Gucci το 2017, για να παρουσιάσει την τότε συλλογή του στην Ακρόπολη και έτσι η Mary Katrantzou στις 3 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει το πρώτο της fashion show στην Ελλάδα.

Η σχεδιάστρια μιλώντας στην Ελληνική Vogue δήλωσε: "Ήθελα εδώ και καιρό να κάνω κάτι στην Ελλάδα και με αφορμή τα δέκα χρόνια μας στο χώρο, αυτή μου φάνηκε η κατάλληλη στιγμή".

Tags mary katrantzou, Μαίρη Κατράντζου, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, FASHION NEWS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4802 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3283 s // Total time: 2.8085 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X