"Γίνε η ώθηση, δώσε ελπίδα": Εκδήλωση στήριξης του Συνδέσμου "Ένα Όνειρο μια Ευχή"


"Γίνε η ώθηση, δώσε ελπίδα": Εκδήλωση στήριξης του Συνδέσμου "Ένα Όνειρο μια Ευχή"

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση!

Μια ομάδα από επιχειρήσεις, οργανισμούς καθώς και απλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν την 1η Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό και ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουν ελπίδα στα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Η Εκδήλωση αγάπης με τίτλο "Γίνε η ώθηση, δώσε ελπίδα", πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, 8:30πμ-2:00μμ, στο πλυντήριο αυτοκινήτων Mr Shine στη Λεμεσό, με στόχο τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου "Ένα Όνειρο μια Ευχή". 

Όλες οι εισπράξεις από το πλύσιμο αυτοκινήτων κατά τη μέρα της εκδήλωσης δόθηκαν στο Σύνδεσμο. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Λεμεσού, βουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί πολίτες. Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και στήριξαν έμπρακτα τον αγώνα που διεξάγει ο Σύνδεσμος "Ένα Όνειρο μια Ευχή" για παροχή βοήθειας, κάθε μορφής, στα παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις, καθώς και στις οικογένειες τους. 

Μοτοσικλετιστές του Συλλόγου Egophobia παρέλαβαν τις εισφορές που είχαν συλλεγεί από τα πρατήρια καυσίμων SPLS-ESSO (Πάφος) και ESSO-Zakaki και τις μετέφεραν στο πλυντήριο αυτοκινήτων Mr Shine, όπου και τις παρέδωσαν στο Σύνδεσμο "Ένα Όνειρο μια Ευχή".

Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν το Mr Shine και τα πρατήρια SPLS-ESSO και ESSO-Zakaki, μέλη του Ομίλου εταιρειών SS Fuel & Energy, χορηγοί το Turtle Wax (Leo Patriotis Ltd) και η NOVE Furniture, και υποστηρικτές ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Egophobia, η House of Brands.HOB και το BRU Coffee Lab.

Ο Super FM μετέδιδε ζωντανά από το χώρο του πλυντηρίου αυτοκινήτων από τις 11:00-13:00. 


 

Tags Ένα Όνειρο Μία Ευχή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5180 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3616 s // Total time: 2.8795 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X