Ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτό! 


Ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτό! 

Δείτε που βρέθηκα χθες και τι έκανα!

Αγαπημένες μου φίλες... σήμερα απευθύνομαι σε εσάς. Όπως βλέπετε εδώ στη ζεστή και όμορφη μας Κύπρο περνάω τις τελευταίες ημέρες μου μιας και την προηγούμενη Δευτέρα ταξίδεψα από την Κοπεγχάγη! 

Σας έχω πει αρκετές φορές πως εδώ το πρόγραμμα μου είναι πολύ βαρυφορτωμένο! Και λογικό ακούγεται όταν έχεις μια μόνο εβδομάδα για όλες τις υποχρεώσεις σου! 

Σήμερα όμως πήρα την απόφαση να συζητήσω μαζί σας ένα θέμα για πρώτη φορά! Αναφέρομαι στο σωστό make-up! Ξέρουμε σίγουρα πως για κάθε περίσταση θα πρέπει να είναι διαφορετικό! Απλό, ιδιαίτερο, έντονο και άλλες πολλές είναι οι επιλογές! Εγώ το παραδέχομαι! Από μόνη μου δύσκολα βγάζω άκρη! Εντάξει, μπορώ να κάνω ένα πολύ πολύ απλό make-up καθημερινό! Μέχρι εκεί! Θεωρώ όμως τυχερές αυτές που το καταφέρνουν τόσο εύκολα! 

Χθες λοιπόν είχα μια επαγγελματική φωτογράφηση! Και αυτές οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι λίγες selfies που έβγαλα στα backstage! Είχα λατρέψει το make-up της Έλενας Θεοδώρου! Ήταν ιδανικό για την περίπτωση! 

Θα ήθελα αλήθεια να μάθω! Εσείς έχετε προσωπικό make-up artist; Τα βγάζετε πέρα μόνες σας; Θέλετε να μάθετε; Γιατί εγώ το σκέφτομαι σοβαρά! Και να σας πω και κάτι τελευταίο; Εγώ πολύ λίγα ξέρω οπόταν δεν μπορώ με λόγια να εξηγήσω το ταλέντο και την τέχνη που χρειάζεται να έχεις για αυτό το επάγγελμα! 

Αυτά! Είχα ανάγκη μια φορά να μιλήσω για αυτό! Που πλέον είναι μέρος της δουλειάς και της καθημερινότητας μας!

xxx

Tags μαρια κορτζια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9170 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2068 s // Total time: 2.1238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X